Een nagerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 2 sinaasappels
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel muesli
- 2½ dl magere griekse yoghurt
Bereiding
- Schil de sinaasappels dik.
- Snijd de parten uit de vliezen.
- Verdeel de sinaasappelparten over 2 ovenvaste schaaltjes.
- Laat de sinaasappels onder de hete grill in een paar minuten heet worden. Druppel er de honing over en strooi de muesli er over.
- Bak dit in een paar minuten bruin.
- Schep er de yoghurt naast.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht rijst met kip en sperzieboontjes.
| Voedingswaarden per persoon | |
| Recept | |
| Energie | 115 kcal |
| Eiwit | 7 gram |
| Koolhydraten | 25 gram |
| Vet | 2 gram |
| Verzadigd vet | 0 gram |
| Vezels | 3 gram |
Bron
- Voedingscentrum