Nieuwe presentator Nederland in Beweging bekend

De Avro heeft een nieuwe presentator gevonden voor Nederland in Beweging.

Sportinstructeur Duco Bauwens gaat Nederland in Beweging samen met Olga Commandeur presenteren. Bauwens is de opvolger van Karl Noten, die enkele weken terug op staande voet werd ontslagen door de Avro wegens het in bezit hebben van kinderporno.

De Avro wist meteen dat het incident met Karl Noten niet het einde van Nederland in Beweging zou betekenen. Het programma heeft in de ochtenduren een groot marktaandeel. Duizenden mensen, voornamelijk ouderen, beleven veel plezier aan het programma of zijn gebaat bij de ochtendgymnastiek.

'Mijn persoonlijke doel is om zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde en plezierige manier in beweging te krijgen. Sport en bewegen hebben op meerdere manieren aan mijn leven een positieve bijdrage geleverd en dat gun ik anderen ook', aldus de nieuwe tv-presentator Duco Bauwens.

Nederland in Beweging is vanaf 10 september weer te zien bij de Avro.

1 Reactie

Door trees grimmon (niet gecontroleerd) op do, 31-10-2019 - 09:24

ik doe als 86 jarige mee met de ochtendgymnastiek en geef U mijn complimenten voor de prachtige uitzending. Duco gaat mij meestal te snel en de oefeningen zijn vaak zwaar. Olga begrijp ik beter en haar oefeningen zijn voor mij begrijpelijker