Plus Magazine op de 50PlusBeurs

Net zoals voorgaande jaren staat Plus Magazine vanaf morgen weer op de 50PlusBeurs. Kom ons opzoeken en maak kans op fantastische prijzen!

50PlusBeurs

Het grootste evenement voor actieve plusser gaat morgen weer van start! Van 15 tot en met 19 september kunt u in de Jaarbeurs in Utrecht vermaken met 600 exposanten, workshops, proeverijen en presentaties van onder andere Rob Verlinden, Wim Daniëls en Dr Frank. Hier vindt u het hele programma. U zult de 50PlusBeurs niet verlaten met lege handen.

Plus Magazine en PlusOnline

Net zoals voorgaande jaren zal Plus Magazine aanwezig zijn op de 50PlusBeurs. Dit jaar kunt u ons vinden in hal 11. Kom langs een van onze stands en krijg een mini-kleuradvies. Daarnaast krijgt u ook gratis juridisch en financieel advies, speciale aanbiedingen en kortingen voor abonnees, Plus Magazine op de iPad (een gratis digitaal abonnement) en maakt u kans op mooie prijzen. Meld u op de beurs aan voor onze nieuwsbrief en u dingt mee aan de prijzen. Ook kunt u voor al uw vragen terecht bij een van onze medewerkers. Genoeg reden dus om een kijkje te nemen bij onze stand.

Fietsen.123: win een elektrische fiets.

In hal 12 vindt u de stand van onze zustersite Fietsen.123, te herkennen aan de groene shirts. Naast alle informatie die u hier kan krijgen met betrekking tot fietsen, maakt u gratis kans op een elektrische fiets! 

2 voor 12

Dit jaar komt er een nieuw tijdschrift uit: 2 voor 12. Bekend van het tv-programma met Astrid Joosten. Dit informatieve magazine, samengesteld door de makers van Plus Magazine, bevat verhalen over cultuur, sport, politiek en meer. Net zoals het tv-programma heeft elk magazine 12 vragen. Naast dat u het magazine kunt lezen is er ook de mogelijkheid om met het spel mee te doen en kans te maken op mooie prijzen. Wilt u meer informatie over dit blad? Bezoek ons in hal 11.

Met Plus op reis: Win een cruise voor 2 personen.

In hal 8, stand D002 vindt u de stand van Plus lezersreizen. Deze Plus stand is direct bij de ingang en herkenbaar aan zijn rode wanden met uitnodigende exclusieve Plus cruises en de rode jasjes. Bezoek onze stand voor vrijblijvende nadere informatie. Met uw toegangsbewijs kunt u trouwens kans maken op onze zeecruise Britse eilanden 2016!
 
We hopen u te zien op de 50PlusBeurs. Meer informatie en tickets vindt u hier.
Bron(nen):
Trefwoorden: