Heb ik een woekerpolis?

En wat moet ik daar dan mee?

Tussen 1987 en 2008 zijn miljoenen woekerpolissen verkocht. Vaak als te dure hypotheken of een aanvulling op uw pensioen. Bij veel mensen lopen deze polissen gewoon door en dat kost geld. Controleer of u een woekerpolis heeft maak gebruik van deze handige ontwoekertool.

De ontwoekertool is gemaakt door Polisrepair.nl. Dat is een onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in woekerpolissen, een initiatief van Consumentenclaim.nl. Op de website van PolisRepair worden verschillende gratis diensten aangeboden waarmee je zelf kunt onderzoeken of je een woekerpolis hebt en wat je eraan kunt doen.

PlusOnline en PolisRepair zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade door het gebruik of de inhoud van het stappenplan. Het advies dat volgt uit het ontwoekerstappenplan is een algemeen advies, gebaseerd op de door u gegeven antwoorden.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Schrijf u dan in voor de Nationale Ontwoekerdag op 7 maart 2018 in Utrecht. Daar geven gecertificeerde adviseurs gratis advies om u op weg te helpen.

ONTWOEKERSTAPPENPLAN