Top 5 leukste puzzelapps voor uw smartphone of tablet

Getty Images

Doet u graag aan hersengymnastiek? PlusOnline heeft 5 leuke, interessante, uitdagende puzzelspelletjes voor u geselecteerd. Er zijn zoveel visueel georiënteerde spelletjes als kruiswoordpuzzels, legpuzzels en nog veel meer. Neem een kijkje!

Tetris Blitz

Wie kent Tetris niet? Dit klassieke puzzelspel is in een nieuw jasje gestoken voor de smartphone. In deze variant moet je binnen 2 minuten zo veel mogelijk punten scoren. Je kunt nieuwe krachten vrijspelen door hogere levels te bereiken. Juist door de korte speelduur is Blitz een leuke Tetris-variant voor onderweg.

Google Play

Apple App store

Getty Images

Munch Time

In Munch Time is de hoofdrol weggelegd voor een hongerige kameleon. Doel is om hem door levels te leiden via verschillende platforms en obstakels, met behulp van zijn tong en jouw brein. De puzzels beginnen eenvoudig maar worden al snel moeilijker. Zo moet je bepaalde vuurvliegjes eten om gekleurde bloemen te openen, zodat je met je tong als liaan van platform naar platform kunt zweven. De moeite waard om eens te proberen!

Google Play

Apple App store

Getty Images

Logische Puzzels

Deze app is een soort Rubik's Cube met foto's. Je ziet steeds een foto die in stukjes geknipt is, en door te vegen met je vinger moet je ze op de juiste plek zetten. Er zijn puzzels variërend van 4 pleinen tot en met 192 pleinen. Logische Puzzels is een zeer vermakelijke game die op sommige momenten ervoor zorgt dat je koste wat kost de puzzel wilt afmaken. Zeer verslavend dus!

Google Play

Apple App store

Getty Images

Getty Images
Threes

Een simpel puzzelspelletje dat zeer vermakelijk is. Het doel: haal een zo hoog mogelijke score door blokken met identieke nummers te combineren en zo een veelvoud van drie te halen tot je veld vol is en je niks meer kunt schuiven! Vegen, vegen, vegen met je vingers. Het is bedriegelijk eenvoudig maar zeer verslavend. Probeer het:

Google Play

Apple App store

PlusPuzzels app

Nieuw van Plus Magazine: een app om lekker te puzzelen op uw tablet. Hebt u een iPad of een Android tablet, dan kunt u met onze gratis app kruiswoordpuzzels, legpuzzels en rekenpuzzels oplossen.

De app is gemaakt door Plus Magazine, in samenwerking met Playability. Download hier de tablet app voor:

Getty Images

Getty Images

Instructiefilmpje:

Auteur