Podcast Gezond Gesprek: Alles over de boostercampagne tegen corona

Een gezond gesprek met immunoloog Marjolein van Egmond

Marjolein van Egmond
Amsterdam UMC

Dit is een korte booster-aflevering! Het gaat over de Omikron-variant van corona, en waarom een boostercampagne nodig is. In deze aflevering krijg je een duidelijke uitleg waarom het nodig is dat we een boostervaccinatie krijgen, wat we weten over Omikron en hoeveel nieuwe kennis er is over vaccins. Ondanks de lockdown, waardoor je misschien het gevoel krijgt dat we 'niets zijn opgeschoten', toont immunoloog Marjolein van Egmond dat er wel degelijk vooruitgang is.

In deze podcast is voor de tweede keer Marjolein van Egmond te gast. Zij is professor Oncologie en Ontsteking in AmsterdamUMC en hoogleraar immunologie. Een jaar geleden spraken we uitgebreid met haar over de vaccins tegen corona. Die aflevering luister je hier terug.

Geen tijd om naar deze podcast te luisteren of nog eens teruglezen wat er gezegd is? Hier vind je een samenvatting van het gesprek.

Lees ook: Hoe snel werkt het boostervaccin?

 

Al voor € 1,50 per maand word je Vriend van de Show en steun je onze podcast.

Gezond Gesprek wordt gepresenteerd door Karine Hoenderdos en geproduceerd door Jonne Seriese namens Dag en Nacht Media. De tune is van The Yearlings. Abonneren op Gezond Gesprek kan via onderstaande links. En natuurlijk kun je daar ook een recensie achterlaten (en dat vinden we fijn!). Al voor € 1,50 per maand word je Vriend van de Show en steun je onze podcast.

Reageren op deze podcast?

Je vindt ons op Twitter: @gezondnieuws en @vankarine. Ons mailadres is gezondgesprek@gezondheidsnet.nl.

iTunes
Spotify
Stitcher
RSS

Auteur 
  • Karine Hoenderdos