Overwinteren aan de Costa del Sol

Heerlijk 'overwinteren' in het zuiden van Spanje. We brengen u er comfortabel en cultureel verantwoord naar toe, en maken tijdens uw verblijf ook nog leuke facultatieve excursies in het achterland! Vrijheid blijheid, u hoeft niets maar alles mag! 

Missing media-item.

Programma

Onder voorbehoud

Dag 1 Naar Orléans 
Via onze servicelijnen vertrekken we naar Frankrijk waar in Orléans de eerste maal overnacht wordt, diner alhier.  

Dag 2 Naar San Sebastian
Door de streek Charente rijden we zuidwaarts, hierbij passeren we de havenstad Bordeaux vanwaar het niet ver meer is naar de Spaanse grens. Na deze te zijn gepasseerd bereiken we al snel het hotel nabij San Sebastian voor diner en overnachting.  

Dag 3 Via Burgos naar Madrid 
Na het ontbijt gaan we het binnenland in. In Burgos wordt gestopt voor de lunch en natuurlijk bekijkt u hier ook de kathedraal, één van Spanje’s mooiste! Hierna door naar de omgeving van Madrid voor diner en overnachting.

Dag 4 Naar Benalmádena 
Na het ontbijt rijden we langs Toledo (korte fotostop) en verder langs Cordoba naar Benalmádena. Hier aangekomen volgt de kamerverdeling en het diner.  

Dag 5 tot 17 Verblijf van 2 weken aan de Costa del Sol! 
U verblijft 2 volle weken in ons hotel Vistamar in Benamaldena. Ter plaatse kunt u deelnemen aan facultatieve excursies naar o.a.Granada, Cordoba, Ronda, Gibraltar, Sevilla, Marbella, Malaga en Nerja. Uw chauffeur informeert u hierover!  

Dag 18 Begin van de terugreis 
Langs Granada en Almeria rijden we langs Allicante naar de omgeving van Peniscola voor diner en overnachting.  

Dag 19 Via Barcelona naar Narbonne 
Vandaag maken we een korte fotostop in Barcelona zodat u de Sagrada Familia kunt vastleggen. Hierna verlaten we Spanje voor overnachting en diner in de omgeving van Narbonne.  

Dag 20 Naar Noord-Frankrijk
Langs Lyon en Dyon komen we vandaag aan in de omgeving van Nancy voor de laatste maaltijd en overnachting van onze reis.  

Dag 21 Terug naar Nederland 
Door Luxemburg terug naar Nederland waar u via onze servicelijn naar uw uitstapplaats wordt gebracht Het zit er helaas op!

Missing media-item.

 Gratis Plus-reisnieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte blijven van onze nieuwste reisaanbiedingen?
Meld u dan nu aan voor de gratis Plus-reisnieuwsbrief

 

Richtprijzen excursies


€54,50  Dagtocht Granada met entree Alhambra en gids   
€43,50  Dagtocht Gibraltar   
€29,50  Dagtocht Ronda   

€39,50  Dagtocht Sevilla  
 
€37,50  Dagtocht Cordoba 

€34,50  Fortuna Avondshow 

€26,50  Pepe Lopez Flamenco

Excursies zijn ter plaatse te reserveren bij uw reisleider.
Missing media-item.

Uw accommodatie


Aan de Costa del Sol verblijven we in Benalmádena in Hotel Vistamar. Ideaal gelegen in het hart van de Costa del Sol! Dit 4-sterren hotel is voorzien van tal van faciliteiten zoals een uitstekend restaurant. Uw studio is voorzien van alle gemakken! Een keuken met keramische kookplaat, magnetron etc. Televisie, telefoon, kluisje, air-conditioning en balkon. En er is een badkamer met bad/douche en toilet. Onderweg verblijft u in goede middenklasse hotels. Nagenoeg altijd is er een lift aanwezig. Uw kamer is voorzien van douche of bad en toilet, tv en telefoon. Iedere ochtend geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet en ’s avonds is er een 3-gangen keuzemenu. De namen en adressen van de verschillende hotels worden u met de laatste reispapieren toegezonden. 

Optioneel Appartement [nu in prijs verlaagd!]
Tegen een toeslag van 99,- per persoon verblijft u 14 dagen in een appartement. Ten opzichte van de studio zijn er de volgende verschillen; een aparte slaap- en woonkamer, 'n groter balkon. Verder is uw appartement ook voorzien van keuken met keramische kookplaat, magnetron etc. Televisie, telefoon, kluisje, air-conditioning en balkon. En er is een badkamer met bad/douche en toilet. U kunt bij boeking de optie voor een apartement aangeven.

Klik hier voor een impressie van de studio.

Klik hier voor een impressie van het appartement.

Vertrek- en prijsinformatie

21 dagen overwinteren
Vanaf €999,-

3 Februari 2013 €999,-
3/17 Maart 2013  €999,-

Weergegeven prijzen zijn per persoon o.b.v. verblijf in een 2-persoonskamer en inclusief verplichte toeslagen.

Toeslag
1-persoonskamer € 390,-

Maximaal 

Inclusief
  • Reis per Comfort-class Touringcar met minibar, toilet, airconditioning
  • Hotelverblijf op heen- en terugreis op basis van half-pension
  • Verblijf in hotel Vistamar in studio op basis van half-pension
  • Toeristenbelasting t.w.v. € 27,- p.p.
  • Comfort-class t.w.v. € 52,50 p.p.
Exclusief
  • Reserveringskosten € 12,50 per boeking
  • Entreegelden

Opstapplaatsen (onder voorbehoud)
Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Bergen op Zoom, Boxmeer, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Hilversum, Maastricht, Nederweert, Nijmegen, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Sittard, Stein, Tilburg, Uden, Utrecht, Vaals, Venlo, Venray

Meer informatie of reserveren

U kunt contact met ons opnemen om uw wensen kenbaar te maken of uw vraag te stellen. Bel 0900-2446244 (€0,10 pm), bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur. U kunt ook uw reservering maken door onderstaand formulier in te vullen.
Deze reis wordt uitgevoerd door Maaskant Reizen, lid van de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. 
Auteur 
  • Redactie