PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Zorgverzekering voor bril onrendabel

Wie alleen voor een nieuwe bril een aanvullende zorgverzekering afsluit, betaalt aanzienlijk meer premie dan de vergoeding voor een bril. Dit blijkt uit onderzoek van vergelijkingssite Geld.nl.

De goedkopere aanvullende zorgverzekeringen vergoeden voor brillen veertig tot honderdvijftig euro per twee tot drie jaar. Daar staat een premie tegenover die anderhalf tot acht keer hoger is. Een aanvullende verzekering loont dus alleen als er naast een bril ook andere zorg gebruikt.

Geld.nl adviseert verzekerden om te kijken of de zorgverzekeraar korting biedt als de bril wordt gekocht bij een bepaalde opticien. Verschillende verzekeraars bieden deze korting ook als de verzekerde alleen een basisverzekering heeft afgesloten.

Bron: blog.geld.nl

Reactie toevoegen