5 toprestaurants in Breda

Breda. Een dikke aanrader voor een dagje of weekendje weg! Wij zetten wat restaurants voor u op een rijtje waar waar u na een intensieve dag neer kunt strijken voor een heerlijk diner.
  1. Salon de Provence
  2. Bontekoe
  3. Bistro de Baronie
  4. VanCooth13
  5. Centwich

Salon de Provence

Een warme ontvangst en verleidelijke geuren die u vanuit de keuken tegemoetkomen. Hier weet u meteen dat u aan het juiste adres bent voor een avond vol culinaire verwennerij. Salon de Provence ademt nostalgie en romantiek. Van de dikke plafondbalken tot de brocante spiegels en van koperen kookgerei tot antieke accessoires; Gastvrouw Pauline van der Sluijs en patron cuisinier Jan van der Sluijs weten precies wat ze doen! Alles raakt hier de juiste snaar en de gerechten die bij u op tafel belanden zijn van onweerstaanbare kwaliteit.

Bontekoe

Dit restaurant is dé oplossing voor mensen met keuzestress. Bij Bontekoe kiest u simpelweg voor biefstuk, sliptong, vegetarisch of seizoensgebonden. Geen gedoe met wikken en wegen. Bestelt u hier een lekker glas wijn naast en uw diner is compleet! Ook tijdens de kerstdagen zijn ze open, dus mocht u zelf geen zin hebben in het gehannes met een gevulde kalkoen, bij Bontekoe staan ze voor u klaar!

Bistro de Baronie

Hoogstaande smaaksensaties in een ongedwongen huiskamersfeer: dat is Bistro de Baronie in een notendop. Elke gast voelt zich hier op zijn gemak en dat is te danken aan de enthousiaste en vriendelijke ontvangst en de toegewijde bediening aan tafel. Telt u daar de heerlijke gerechten en de rijke wijnkaart bij op en u zult snappen waarom dit restaurant zo populair is onder de inwoners van Breda.