Top 5 meest kindvriendelijke restaurants Nederland

De IENS Toppers 2014 zijn bekend! Op basis van alle restaurantbezoeken van het afgelopen proefjaar heeft de redactie van IENS de 1000 meest geliefde restaurants van Nederland geselecteerd.

Bezoek voor het complete overzicht de IENS Toppers 2014 website. In deze top 5 vindt u de 5 meest kindvriendelijke restaurants van Nederland.

Top 5 meest kindvriendelijke restaurants Nederland

Bij Restaurant Leuk in Bussum weten ze  kinderen én volwassenen een top eetervaring te bezorgen. Terwijl de volwassenen genieten van een heerlijke lunch of een geweldig 3-gangendiner vermaken de kinderen zich opperbest. De speelruimte van wel 70m2 is van alle gemakken voorzien, van computerspellen tot een speelkeukentje. Uiteraard is de oppas altijd aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Naast al dat vertier is het eten ook nog eens ontzettend goed. Van een perfecte pannenkoek tot kreeft, het staat allemaal op de afwisselende menukaart.

Bij Restaurant AAP in Tilburg geniet u van de exotische Afrikaanse keuken met hier en daar een Hollands tintje. Wat te denken van ‘knoffelgamba’s’, ‘pampoensoep’, ‘salige salm’ of de’ ouma se onvergeetlike tert’? Laat u verrassen door de heerlijke smaken uit dit prachtige continent. Voor de kinderen is er een gezellige speelkamer in junglesfeer. Een klimtoestel, zithoekje, computerspellen, het staat er allemaal. Ook is er iemand aanwezig die graag met de kinderen prachtige kunstwerkjes knutselt. Een onvergetelijke avond voor jong en oud.

Midden in het prachtige Wassenaar, op een gezellig pleintje, vindt u restaurant La Scala. In een stijlvolle, warme ambiance geniet u met uw eetgezelschap van al het moois dat de Italiaanse keuken de bieden heeft. De heerlijkste pizza, pasta,vlees- en visgerechten verschijnen op tafel. De attente en vriendelijke bediening zorgt dat het niemand aan iets ontbreekt. De kinderen mogen een handje meehelpen in de keuken en zelfs hun eigen pizza maken! Leerzaam en leuk, want de kids leren van alles over de ingrediënten die gebruikt worden.

Bron(nen):
  • IENS