Top 5 restaurants Eindhoven 2017

Wie Eindhoven zegt, zegt Stratumseind. 225 meter aan kroegen, restaurants en danscafés. Maar de lichtstad heeft uiteraard meer te bieden dan deze ader van horeca. Het is niet voor iedereen om de hoek en ik realiseer me dat we u in de vorige top 5 ook naar het zuiden van Nederland stuurden, maar dat is dan ook niet voor niets. Onder de rivieren barst het van de bourgondiërs die weten waar ze het over hebben. Dus wij raden u aan om erop uit te trekken, een dagje rond te dolen in het centrum van Eindhoven en ‘s avonds aan te schuiven in een van onderstaande restaurants.
  1. Zarzo
  2. King Thai Restaurant
  3. De Luytervelde
  4. Woensel Wereldkeukens
  5. ‘t Hoefke

Zarzo

Bij Restaurant Zarzo bent u aan het juiste adres voor een avond in Zuid-Europese sferen. De Spaanse keuken vormt de basis, maar de chef gooit hier graag wat wereldse en eigentijdse invloeden tegenaan. Het interieur is strak, stoer en industrieel tegelijk. Het is ruim en ademt culinaire klasse. Die culinaire klasse heeft zich vertaald in een welverdiende Michelinster en dat lijkt ons een mooie reden om hier een keer een tafeltje te reserveren.

King Thai Restaurant

Wilt u een avondje koninklijk worden behandeld in Thaise sferen? Dan is het moderne, maar gezellige King Thai Restaurant the place to be! Van woensdag tot en met zondag worden hier de sterren van de hemel gekookt en kunt u zich laten onderdompelen in de rijkdom van de Aziatische keuken. Van met kip gevulde dumplings tot viskoekjes met chilidressing; hier zijn ze van alle markten thuis. U kunt het zo pittig maken als u zelf wilt en de bediening is altijd in de buurt om u van culinair advies te voorzien!

De Luytervelde

In het centrum van de stad kan het nog zo’n carnavalsdrukte zijn, bij De Luytervelde is het altijd een oase van rust. Tussen het groen geniet u in een authentieke setting van fantastische gerechten en een mooi passend glas wijn. Of u nou ‘s ochtends langsfietst voor een kop koffie of ‘s avonds uitgebreid wilt dineren; hier staan de deuren altijd voor u open. Tijdens zonnige zomerdagen is het trouwens bijzonder goed toeven op het sfeervolle terras.