Top 5 restaurants Zandvoort

De zomer is weer begonnen! Toch trapten we dit seizoen af met code oranje, dreigende donderwolken en onophoudelijke hoosbuien. Kortom, niet echt terrasweer. Maar we moeten ons niet af laten schrikken, want áls de zon eenmaal schijnt, dan schijnt ie ook goed. Hoogste tijd om wat restaurants op een rijtje te zetten waar u na een lange lome stranddag neer kunt ploffen voor een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn.

We namen de Nederlandse kustplaatsen eens even onder de loep en kozen voor het hippe en bruisende Zandvoort. Dat wil overigens niet zeggen dat de minder hippe 50-plusser zich hier niet thuis zal voelen. Een parasol blijft tenslotte een parasol en een slipper een slipper…

  1. ZIZO Sushi & Lounge
  2. Chef Thomas Café & Catering
  3. Restaurant EVI
  4. Greek Cuisine Filoxenia
  5. De Meerpaal

ZIZO Sushi & Lounge

Zodra u een stap over de drempel zet bij ZIZO Sushi & Lounge waant u zich direct in Japanse sferen. De zinderende sushigerechten vliegen u hier om de oren en al uw zintuigen worden even flink op scherp gezet. Dit is de ideale afsluiter na een ontspannen dagje aan zee. Een leuke bijkomstigheid is dat er bij dit trendy sushirestaurant nog t/m 17 juli een IENS DinnerDeal loopt. Dat betekent dat u hier de komende weken nog met 40% korting kunt genieten van een fantastisch 4-gangendiner voor 2 personen!

Chef Thomas Café & Catering

Hier proeft u bij elke hap de passie voor koken, mensen en natuur. Chef Thomas zorgt voor nèt dat beetje extra liefde op uw bord! Het menu wisselt regelmatig en dat heeft alles te maken met de zorgvuldige keuze voor seizoensgebonden producten. Veel gerechten die hier op uw bord belanden vinden hun oorsprong bij lokale leveranciers en zijn voor het grootste gedeelte biologisch. Bent u toe aan een avond vol bourgondische verrassingen, dan bent u bij Chef Thomas Café & Catering aan het juiste adres!

Restaurant EVI

Bij Restaurant EVI moet u niet verbaast opkijken als het ene schilderijtje na het andere voor uw neus wordt opgediend. Hier geeft de chef aan elk gerecht een creatieve draai en dat zorgt voor een unieke beleving voor u en uw tafelgenoten. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het heerlijke terras, maar tijdens een zomerse regenbui zit u binnen net zo lekker! De toegewijde bediening geeft je graag een passend wijnadvies en beantwoordt met veel kennis en plezier al uw vragen!