Top vijf restaurants in Baarn

Deze week heeft IENS de top vijf restaurants uit Baarn voor u uitgezocht. Restaurants waar heerlijke maaltijden worden geserveerd.

Joyah doet de naam eer aan: hier wordt u echt vrolijk van! Een nette zaak met een trendy interieur en een ongedwongen sfeer. Het concept is eenvoudig en aantrekkelijk: voor vijfentwintig euro stelt uw zelf een driegangenmenu samen. Heeft u zin in een wat uitgebreider diner, dan bestelt u gewoon een gerecht bij. De kaart zal  het hart van menig lekkerbek sneller doen kloppen. Er staan gerechten op van over de hele wereld: van Indonesisch en Thais tot Hollands, Italiaans en Frans. Joyah is een echte allemansvriend die ieders inwendige mens weet te bekoren en u met een voldaan gevoel weer naar huis stuurt. Wel op tijd reserveren!

Met uitzicht op de rivier de Eem en een groot buitenterras is Eemlust echt een heerlijke plek. Het terras is zelfs al meerdere malen tot het beste van de regio uitgeroepen. Nu iedereen langzaam maar zeker weer durft uit te kijken naar dagen vol zonneschijn is dit familiebedrijf er zeker een om te onthouden. Niet alleen vanwege het terras. De mooie selectie wijnen die ze hier hebben doet ook een duit in het zakje, zeker omdat ze veelal per glas te bestellen zijn. Puur genieten aan de Eem!

In een van de oudste panden in de gemeente Baarn zit het betrouwbare Greenfield's. Dat klinkt misschien een beetje saai, maar dat is het niet. Gewoonweg solide kwaliteit, een aangename ambiance en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Voor de razorbeef blijf je terugkomen, flinterdun gesneden carpaccio van ossenhaas die smelt op de tong. Ook de tournedos is favoriet en de vermaarde Greenfield's rundvleesburger wil je elke week wel eten. Een restaurant met een grote schare trouwe fans.

Top vijf restaurants in Baarn:

Lees meer restauranttips van IENS!

Trefwoorden: