Test: de beste slimme weegschaal 2023

weegschaal
LUMC

Een slimme weegschaal meet veel meer dan alleen het gewicht. Dankzij sensoren kunnen deze weegschalen bijvoorbeeld ook vetgehalte en spiermassa berekenen. De beste slimme weegschaal is...

...de Auronic Personenweegschaal.

Dat meldt Techreview.nl. De Auronic Personenweegschaal (€35) van LifeGoods doet vijftien verschillende metingen, zoals BMI, botmassa, caloriebehoefte in rust, gewicht, spiermassa, vetpercentage, visceraal vet en vochtgehalte. De weegschaal heeft 8 gewichts- en BIA-sensoren (bio-elektrische impedantie analyse). Dankzij de zwarte behuizing heeft de weegschaal een moderne uitstraling die in iedere badkamer past. De weegschaal heeft een groot LCD-display met achtergrondverlichting, zodat het zelfs in het donker is af te lezen. De weegschaal is geschikt voor het hele gezin, met gebruiksprofielen voor meerdere personen. De weegschaal heeft een maximaal draagvermogen van 180 kg.

De Auronic is compatibel met de app van LifeGoods. Met de app zijn de metingen te volgen en trends te analyseren. De weegschaal ondersteunt Bluetooth voor probleemloze gegevensoverdracht naar de smartphone.

Bron: Techreview.nl

Auteur 
Bron 
  • Techgeek