PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Gratis proefgids: levensverhaal maken met albumsoftware

Op PlusOnline kunt u regelmatig gratis een mini-proefgids van de bekende computerboekenuitgeverij Visual Steps downloaden. Deze gidsen beschrijven interessante toepassingen, programma’s, tablets en handige computer-weetjes. Deze maand: het maken van een levensverhaal met albumsoftware (PDF-bestand, 23 pagina’s).

Wilt u meer weten over het maken van een eigen levensverhaal in woord en beeld, dan is onderstaand boek interessant voor u.
 
Uw levensverhaal in woord en beeld
160 pagina’s
Paperback, full colour
ISBN: 978 90 5905 673 2
 
Meer informatie over deze titel: www.visualsteps.nl/levensverhaal
 
Kenmerken van de Visual Steps-boeken:

  • U gaat direct aan de slag
  • Stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen
  • Alle boeken volgens dezelfde methode
  • Uitleg en achtergrondinformatie in begrijpelijke taal

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis computergidsen aanvragen. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief krijgt. U kunt ook een account aanmaken op onze website en daarmee inloggen om het boekje te downloaden.

Controleer ook uw e-mailadres voordat u op verzenden drukt. De computergids wordt gemaild en komt anders niet aan.

Om dit boekje te downloaden kunt u inloggen of uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de wekelijkse nieuwsbrief van PlusOnline.