De top 5 ijssalons van 2016

Getty Images

Op zomerse dagen is ijs bijna onmisbaar. Een overzicht van ijssalons waar ze de meest uiteenlopende smaakcombinaties presenteren.

  1. Garrone - Haarlem
  2. De IJssalon - Rotterdam
  3. IJssalon Van der Poel - Enschede
  4. Bernardo’s IJssalon - Ede
  5. IJssalon Da Vinci - Amstelveen

Garrone

7 dagen per week, tot 23:00! Niet voor niets is deze ijssalon voor vele Haarlemmers een vaste stop na het eten. De lijst met smaken is indrukwekkend: After Eight, praliné, limoen-basilicum, ‘Haarlemse Kus’, pijnboompit, granaatappel, abrikoos, tropical, drop, lavendel, donkere chocolade en ga zo maar door. Neemt u geen genoegen met een bolletje? Kiest u dan voor een coupe of zelfs voor een hele taart! Garrone laat het hart van elke zoetekauw sneller kloppen!

De IJssalon

Middenin het bruisende centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van culturele trekpleisters als De Markthal en het Centraal Station, vindt u De IJssalon. Dit is de plek waar culinaire hoogstandjes in een hoorntje over de toonbank gaan. Niet zo gek dus dat deze ijssalon zo populair is in Rotterdam en omstreken. Een ochtendje struinen over de markt laat zich uitstekend combineren met een ijsje in een van de gezelligste straten van de stad, dus waar wacht u nog op? Geniet van het goede leven in deze stoere havenstad!

IJssalon Van der Poel

‘Van der Poel ijsmakers sinds 1925’. Dan zullen ze wel iets goed doen. En niet zo’n beetje ook! IJssalon Van der Poel is gevestigd op een van de leukste horecapleinen van Nederland. Hier kunt u na het eten neerstrijken voor een smaakmakend dessert of ‘s middags tijdens het shoppen genieten van een welverdiende pauze. Met meer dan 60 smaken op de kaart is dit een zeer gewilde plek voor de échte ijsliefhebber!

Getty Images
Auteur