Een hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 0-15 minuten.
Ingrediënten
- 1 eetlepel pinda's
- 600 gram witlof
- Stukje prei of 2 bosuitjes
- 1 eetlepel olie
- 2 eetlepels sojasaus of ketjap
Bereiding
- Hak de pinda’s grof.
- Maak het witlof schoon en snijd het in repen.
- Snijd het stukje prei of de bosuitjes in smalle ringen.
- Verhit de olie in een wok en fruit hierin de prei zacht.
- Voeg het witlof toe en roerbak het in enkele minuten tot de groente enigszins is geslonken.
- Maak de groente op smaak met peper en de sojasaus en strooi de gehakte pinda’s er over.
Menusuggestie
Lekker met een vegetarische schijf en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig...
2 vegetarische groenteschijven
6 opscheplepels aardappelpuree
Extra informatie
Allergie info:
Voor het gebruik van ketjap raadpleeg uw merkartikelenlijst of kijk op het etiket.
| Voedingswaarden per persoon | ||
| Recept | Menu | |
| Energie | 195 kcal | 480 kcal |
| Eiwit | 7 gram | 20 gram |
| Koolhydraten | 15 gram | 40 gram |
| Vet | 10 gram | 20 gram |
| Verzadigd vet | 1 gram | 4 gram |
| Vezels | 5 gram | 9 gram |