Nasi bij?
Ingrediënten
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 175 gram tofu, pittig gekruid
- 1 eetlepel olie
- ½ dl woksaus sweet en sour
- 4 eetlepels atjar tjampoer
Bereiding
- Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
- Bak de tofu in de hete olie bruin.
- Fruit de ui en de knoflook even mee.
- Voeg de woksaus toe en laat het gerecht 5 minuten zacht sudderen.
- Warm de atjar kort mee.
| Voedingswaarden per persoon | ||
|---|---|---|
| Recept | Menu | |
| Energie | 190 kcal | 555 kcal |
| Eiwit | 10 gram | 20 gram |
| Koolhydraten | 9 gram | 65 gram |
| Vet | 10 gram | 20 gram |
| Verzadigd vet | 2 gram | 4 gram |
| Vezels | 3 gram | 6 gram |
Bron
- Voedingscentrum