Verrukkelijke vulling.
Gerecht voor 2 personen, bereidingstijd: 0-15 minuten.
Lekker met als hoofdgerecht gevulde portabella op de barbecue, gepofte aardappel met frisse bieslookvulling en rauwkost.
Ingrediënten
- 75 gram frambozen
- 100 gram aardbeien
- 100 gram rode bessen, bosbessen of blauwe bessen
- 1 dl druivensap
- 2 bolletjes bosvruchtensorbetijs
- 1 eetlepel honing
- 4 ijsklontjes
Bereiding
- Was het fruit, houd twee trosjes bessen of 2 aardbeien achter voor garnering.
- Verwijder van de rest van het fruit kroontjes en takjes.
- Pureer het fruit met het druivensap, het ijs en de honing in de keukenmachine of met een (staaf)mixer tot een glad mengsel.
- Schenk dit in twee glazen.
- Doe er wat ijsklontjes in en garneer met het achtergehouden fruit.
Lekker met als hoofdgerecht gevulde portabella op de barbecue, gepofte aardappel met frisse bieslookvulling en rauwkost.
| Voedingswaarden per persoon | ||
|---|---|---|
| Recept | ||
| Energie | 165 kcal | |
| Eiwit | 1 gram | |
| Koolhydraten | 35 gram | |
| Vet | 0 gram | |
| Verzadigd vet | 0 gram | |
| Vezels | 6 gram | |
Bron
- Voedingscentrum