Oproep: een dierbare met kanker

Als iemand kanker heeft, dan treft dat ook de mensen eromheen. De partner, de kinderen, de ouders, vrienden – veel mensen krijgen te maken met verdriet, onzekerheid en zorgen. Voor een artikel in Plus Magazine zijn we op zoek naar deze naasten voor een kort interview.

Er zijn in Nederland meer dan 600.000 mensen met kanker, volgens de cijfers van Volksgezondheid en zorg. Vrijwel al die mensen hebben een kring om zich heen van familie, vrienden en buren. Dat zijn samen veel mensen die begaan zijn met de persoon in kwestie. Voor een artikel in Plus Magazine gaan we uitzoeken welke hulp er is voor deze groep naasten. Hoe kun je je dierbare het beste steunen? Hoe blijf je zelf goed overeind? Hierbij willen we ook mensen interviewen die hier zelf mee te maken hebben. Heeft u een naaste met kanker en wilt u daarover vertellen?

Geef een korte reactie

We zoeken mensen die met naam, toenaam en foto in Plus Magazine willen, met een kort interview van een halve pagina. Hiervoor kunt u schrijven naar gezondheid@plusmagazine.nl ovv ‘Oproep een dierbare met kanker’.

Vermeld uw volledige naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Stuur ook een foto mee, een eigen kiekje met de smartphone is prima. We lezen alle reacties zorgvuldig en nemen contact met u op als uw reactie wordt gekozen voor een interview. Er komt dan een fotograaf langs voor een mooi portret. Iedereen krijgt in ieder geval een reactie, na de sluitingsdatum.

Reageren kan tot maandag 10 januari.