Pasta met roodbaars

Zelf koken met verse ingrediënten is gezonder, voedzamer en hoeft helemaal niet lang te duren. Daarom zetten we regelmatig smaakvolle recepten op een rij. Van maaltijden die eenvoudig zijn te bereiden en zo lekker dat je je vingers nog lang aflikt. Gram voor gram gekeurd door de diëtisten van Nederlandse Obesitas Kliniek.Bovendien passen we op de calorieën. Door je in de keuken aan het werk te zetten en door vetarme ingrediënten op je boodschappenlijstje te zetten.

Ingrediënten

  • 200 gram tagliatelle
  • 1 rode ui
  • 2 vleestomaten
  • 50 gram groene olijven
  • 400 gram roodbaarsfilet
  • 100 gram parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels olie
  • Verse basilicum
  • 1 krop sla

Bereiding

Pasta bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Ui schoonmaken en snipperen. Vleestomaten wassen en in partjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Visfilet in kleine reepjes snijden.

Olie verhitten en de ui fruiten, tomaat en olijven toevoegen, vis toevoegen en mee verwarmen. Aan het eind de basilicum toevoegen en de kaas eroverheen strooien.

Serveren met een groene salade.

Auteur