Natasja Froger over langer thuis blijven wonen

Advertorial

“Dat gun je toch iedereen!”

Natasja Froger
Molenaar

“Mijn man en ik wonen al jaren in een heerlijk huis. Hier hebben we zoveel meegemaakt met ons gezin. Al die herinneringen, die blijven je altijd bij. Het opgroeien van de kinderen, de gezelligheid, de verjaardagen, de logeerpartijtjes. En dan gaan de kinderen het huis uit. Je komt op een punt dat je gaat nadenken over de volgende stap in je leven. Gaan we kleiner wonen? Of maken we ons huis klaar voor de toekomst en gaan we hier samen oud worden? Je wilt toch goed voorbereid zijn.”

Levensloopbestendig wonen

“Ik denk dat het voor veel mensen heel belangrijk is om op je eigen plek te kunnen blijven wonen. En als je lang ergens woont, hoe fijn is het dan om je huis zo aan te passen dat je er kunt blijven wonen? Daarom kiezen steeds meer mensen van alle generaties voor een toekomstbestendige badkamer. Zo zorg je ervoor dat je nog heel lang in je eigen huis kunt blijven wonen.”

De ideale partij

“Dat is waar Molenaar uitkomst biedt. De vakmensen van Molenaar weten precies hoe ze je badkamer aan kunnen passen zodat je er nog jaren van kunt genieten. En het mooie is: ze vernieuwen je oude badkamer in no time. In 1 dag vervangen ze je oude bad of douche voor een nieuwe, ruime inloopdouche. Zo’n douche heeft veel voordelen: een lage instap, een veilige antislip douchevloer en veel bewegingsruimte. Wat ik bovendien fijn vind: Molenaar werkt heel zorgzaam. Wat een aardige mensen! De ideale partij dus voor een comfortabele en veilige badkamer. Zeker als je nog heel lang zorgeloos in je eigen huis wilt blijven wonen.”

Een huis moet een thuis zijn

“Zonder zorgen naar een nieuwe morgen: dat is een gevoel dat goed bij mij past. Ik heb ooit het programma Bonje Met De Buren gemaakt. Nou… als thuis niet als thuis voelt… Dat is het meest onprettige gevoel dat je kunt hebben. Een huis moet een thuis zijn. En blijven. Dat is precies wat Molenaar wil vertellen denk ik. Genieten van de badkamer van morgen. Dat gun je toch iedereen!”

Vrijblijvend adviesgesprek plannen

Benieuwd naar de mogelijkheden om zorgeloos te blijven genieten van een veilige badkamer? Vraag het gratis Molenaar magazine aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis. Onze adviseurs gaan dan samen met u op zoek naar de beste badkamer renovatie oplossing en beantwoorden al uw vragen. Bel 0341 – 23 23 00 of kijk op molenaar.nl voor meer informatie.