Minipaprika’s met blauwe kaas

Een lekker borrelhapje voor iedere gelegenheid.

Ingrediënten

  • 12 minipaprika’s
  • 250 ml slagroom
  • 125 g blauwe kaas
  • 4 el crème fraîche
  • bieslook
  • peper
  • zout

Bereiding

  • Was de paprika’s en snijd de kapjes eraf.
  • Verwijder zo nodig zaadjes en zaadlijsten.
  • Bewaar de kapjes.
  • Klop de slagroom lobbig.
  • Wrijf de kaas door de zeef en meng deze met de geklopte slagroom, crème fraîche en fijngeknipte bieslook.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Doe de massa over in een spuitzak en spuit mooie rozetten in de uitgeholde paprika’s.
  • Zet de kapjes er weer – schuin – op en garneer met een sprietje bieslook.

Aantal personen

8

Bereidingsduur

10 tot 20 minuten
Trefwoorden: