Cultuurtip: Ralph de Jongh en band in Club Dauphine

Wie zin heeft in een avond moderne, dampende blues van Nederlandse bodem kan op 26 oktober vanaf 20.30 uur terecht in de Amsterdamse Club Dauphine.

Die avond neemt het Nederlandse bluesfenomeen Ralph de Jongh je mee op een zogenaamde ‘Roadtrippin Soul Blues Party’. Ralph de Jongh is de meest spelende bluesact van Nederland en is ieder jaar een vaste verschijning in Club Dauphine. De show in Dauphine op 26 oktober wordt een bijzondere; Ralph de Jongh en zijn band gaan naar eigen zeggen ‘een tranceachtig ritme neerleggen waardoor je niet stil kunt blijven zitten, gecombineerd met Jimi Hendrix/John Lee Hooker-achtige gitaren en de zang van Ralph de Jongh.’ Speciale gast deze avond is de fenomenale bluesharpspeler Max Joosten.  

Het belooft een heerlijke avond dansen te worden, of gewoon ‘trippen’ met gesloten ogen. Ralph de Jongh en zijn muzikanten gaan zo diep op in hun muziek dat het niet alleen aanstekelijk is om te zien en te horen, als toeschouwer word je echt in je ziel geraakt als ze je meenemen op hun rauwe Rolling Stones-achtige trip vol soul, reggae en blues.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Mylène de la Haye. Na het optreden zal zij samen met Max Joosten als DJ ook nog lekkere plaatjes draaien voor iedereen die nog niet naar huis wil.

Klik hier voor meer informatie en tickets >>