PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Meld u nu aan voor de gratis Plus-nieuwsbrieven en maak 10x kans op een 3-daags All-in Arrangement bij Fletcher Hotels t.w.v. €229!

Meld u aan voor onze gratis Plus-nieuwsbrieven, met nieuws over gezondheid, geld & recht, reizen, prijsvragen en meer. Dan maakt u 10x kans op een 3-daags All-in Arrangement bij Fletcher Hotels t.w.v. €229!

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met ruim tachtig unieke 3- en 4-sterrenhotels op de mooiste plekjes van Nederland. Zoals in de heuvels van Limburg, de Waddeneilanden, aan de kust en bij historische steden. Het arrangement bestaat uit:  

  • 2x overnachting in Fletcher hotel naar keuze* 
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x 4-gangendiner in 3-sterrenhotel óf 1x 4-gangendiner in een 4-sterrenhotel  

*In bepaalde periodes van het jaar kunnen hotels een toeslag vragen. Het arrangement is niet geldig in Fletcher Hotel Amsterdam, Fletcher Boutique Hotel Duinoord en Fletcher Hotel Gilde in Deventer.

Bent u al nieuwsbriefabonnee? Dan maakt u automatisch kans op de prijs!