Geniet vandaag van de badkamer van morgen

Advertorial

Advertentie Molenaar
Getty Images

Uw eigen huis, die fijne plek met alle herinneringen, daar wilt u het liefst heel lang blijven wonen. Molenaar Badkamers, specialist in het leveren van toekomstbestendige badkamers, begrijpt dat als geen ander. Molenaar zorgt voor de meest comfortabele doucheoplossing, passend bij uw wensen. Gemaakt met liefde en vakmanschap én binnen een dag geplaatst. Zo geniet u vandaag al van de badkamer van morgen.

Stelt u voor: de badkamer van uw dromen, helemaal afgestemd op uw wensen én in no-time geplaatst. Dat begint bij Molenaar. Van innovatieve (inloop)douchesystemen tot aan onze exclusieve Molenaar Wallpanels®, ontdek de állerbeste badkameroplossingen die passen bij wat u nodig hebt.

Klaar voor de toekomst

Molenaar is tien jaar geleden opgericht en marktleider in het leveren en installeren van levensloopbestendige badkamers. Doordat mensen steeds langer thuis blijven wonen, al dan niet door druk op de ouderenzorg en te weinig verpleeghuisplekken, vindt Molenaar het ontzettend belangrijk dat u kunt blijven genieten van een fijn huis. En dat kan door veilige en stijlvolle badkameroplossingen aan te bieden die helemaal klaar zijn voor de toekomst.

Wensen en behoeften van de klant

Door direct klantcontact kan Molenaar snel inspelen op de wensen en behoeften die in de loop der jaren zijn ontstaan. Zo gebruikt de badkamerspecialist al tien jaar innovatieve materialen en producten om klanten altijd een snelle oplossing te kunnen bieden. Denk aan de Wallpanels, honderd procent waterdichte panelen - beschikbaar in allerlei verschillende stijlen - die over de bestaande wandbekleding geplaatst worden. Geheel onderhoudsvrij, zodat er geen breekwerk hoeft plaats te vinden. Ook is dit decennium keihard gewerkt aan ‘perfecte dienstverlening’. Molenaar huurt geen mensen in, maar werkt met eigen vaste monteurs. Tevens worden in Nunspeet nieuwe monteurs opgeleid in een speciaal ingerichte praktijkruimte. Vertrouwde vakmensen dus die voor kwaliteit staan en de klanten het best kennen.

Veilige inloopdouche in een mum van tijd

Molenaar vindt het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De specialist doet badkameraanpassingen waar klanten járen mee vooruit kunnen. En zonder gedoe, want de eigen vakmensen ontzorgen u van a tot z: van (thuis)advies en inmeten tot razendsnelle plaatsing, zonder hak- en breekwerk. Zo wordt de dagelijkse badkamerroutine nog leuker én kunt u langer genieten van uw fijne thuis. Een bad of douche kan binnen een dag vervangen worden voor een nieuwe, veilige inloopdouche. Zo’n douche heeft veel voordelen: een lage instap, een veilige antislipvloer en veel bewegingsruimte. Zo stapt u zonder zorgen onder de douche!

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Benieuwd naar de mogelijkheden om zorgeloos te (blijven) genieten van een veilige badkamer? Vraag het gratis Molenaar-magazine aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis of in één van onze showrooms. Onze adviseurs gaan dan samen met u op zoek naar de beste badkameroplossing en beantwoorden al uw vragen. Bel 0341 – 23 23 00 of kijk op Molenaar.nl voor meer informatie.

Auteur