'Dirk' doneert statiegeld aan het Nationaal Ouderenfonds

Supermarktketen Dirk van den Broek doneerde onlangs de opbrengsten van statiegeld aan het Nationaal Ouderenfonds. De opbrengst gaat naar het programma Schrijfmaatje van het Ouderenfonds, wat waardevol contact op afstand promoot.

Met de kleinkinderen naar de dierentuin, of gewoon gezellig uit eten - het is voor veel ouderen niet vanzelfsprekend. Het Nationaal Ouderenfonds is daarom erg blij met de zevende statiegeldactie van Dirk van den Broek. Door de coronacrisis dreigen veel ouderen in een isolement te raken. Een kaartje, tekening of brief in de bus is daarom nu extra waardevol. Via het Schrijfmaatje programma krijgen eenzame ouderen wat gezelligs door de brievenbus. Aanmelden kan hier >>

Klanten van Dirk konden van 9 maart t/m zaterdag 18 april 2020 hun statiegeldbonnen doneren aan het Nationaal Ouderenfonds en dat leverde € 33.175,37 op. 

Deze actie is niet enkel iets van de Dirk supermarkten: ook de supermarktketen Hoogvliet, Poiesz en Lidl hebben in het verleden grote bedragen overgemaakt aan het fonds.

Bron: Marketingtribune