Kerstdiner voor eenzame ouderen

Het Nationale Fonds Ouderenhulp organiseert samen met andere sponsors een kerstdiner voor eenzame ouderen. Op 21 december toveren sneeuwkanonnen in Haarlem en De Bilt de Van der Valk restaurants om tot een prachtig sneeuwlandschap.

In Nederland vieren 200.000 ouderen dit jaar kerst helemaal alleen. Voor 1500 van deze ouderen word het toch geen eenzame kerst, want in heel Nederland openen 26 Van der Valk restaurants hun deuren en mogen 1500 ouderen op 20 en 21 december lekker gaan genieten van een viergangen kerstdiner. 1500 ouderen zijn geselecteerd via de Thuiszorg, Stichting Welzijn Ouderen, kerken, het Rode Kruis en de Zonnebloem.
 
Naast het eten zal er entertainment zijn voor de gasten. Zo gaan werknemers van medesponsor Unigarant kerstliederen zingen bij Van der Valk Assen en treedt Wieteke van Dort op bij Van der Valk Schiphol. De hoofdsponsor van de diners is Van der Valk Hotels & Restaurants. Verzekeraar Unigarant, zorgverzekeraar VGZ-IZA en Innocent zijn  andere sponsors. Giften van bedrijven en particulieren hebben hierin ook een steentje bij gedragen