Plus Magazine genomineerd voor Magazinemerk van het Jaar

Getty Images

Leuk nieuws: Plus Magazine is genomineerd voor Mercur Magazinemerk van het Jaar! Elk jaar worden in december de Mercurs uitgereikt: vakprijzen voor de magazine mediabranche. Plus Magazine neemt het op tegen AutoWeek, Happinez, LINDA. en Psychologie Magazine.

In totaal worden elf prijzen uitgereikt in verschillende categorieën waarvan Magazinemerk van het Jaar er één is. Een zevenkoppige jury bepaalt 12 december in het DeLaMar theater in Amsterdam wie zich een jaar lang Magazinemerk van het Jaar mag noemen.

Om de prijs in deze categorie te winnen, moet het tijdschrift ‘het afgelopen jaar opvallend goed gepresteerd hebben op zowel redactioneel als commercieel gebied’, aldus Mercurs. Bij de beoordeling wordt ook gelet op kwaliteit en innovatief vermogen.

Quest won de felbegeerde prijs vorig jaar.

Andere categorieën van de Mercurs zijn onder andere: Artdirector van het Jaar, Marketinginnovatie van het Jaar, Hoofdredacteur van het Jaar en Cover van het Jaar. Klik hier voor een volledige lijst.  

De uitreiking van de 22e editie van de Mercurs is voor iedereen toegankelijk. Klik hier voor meer informatie over de toegangsprijzen.

Auteur 
  • Redactie