Doe mee met de Vogelquiz en maak kans op Bynolyt Yellowbird II ED 8x32 verrekijker t.w.v. €399!

Doe mee aan de quiz!
Canva

Maak u klaar voor De Vogelquiz! Of u nu al jarenlang geniet van de fluitende vogels in uw achtertuin of pas recentelijk bent begonnen met het verkennen van de wonderen van de vogelwereld, deze quiz is voor u!

We dagen u uit om uw kennis van vogels te laten zien in 'De Vogelquiz'! Van herkenning van verschillende vogelsoorten tot wetenswaardigheden over hun leefgebieden en trekgedrag, deze quiz zal uw kennis tot het uiterste testen.

En het beste van alles? Onder de deelnemers die twaalf goede antwoorden weten te geven, verloten we een geweldige hoofdprijs: een hoogwaardige verrekijker! Of u nu vogels observeert vanaf uw balkon of op avontuur gaat in de natuur, deze verrekijker zal uw kijkervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Dus, waar wacht u nog op? Doe mee aan 'De Vogelquiz', laat uw passie voor vogels zien en maak kans op die prachtige verrekijker! 
 

Prijsomschrijving

De Bynolyt Yellowbird II ED staat garant voor een natuurgetrouw, kraakhelder en contrastrijk beeld. De aluminium behuizing is met rubber bekleed en voelt stevig aan terwijl het gewicht toch aangenaam laag is. De hoogwaardige ED-lenzen leveren een indrukwekkende randscherpte. Dankzij de grote oculairen met ruime vrije-oog afstand kunnen ook brildragers comfortabel observeren. Kortom, een ideale verrekijker voor elke natuurliefhebber die geen detail wil missen!

Hoe kunt u winnen?

Hoe kunt u winnen? Ga vóór 31 mei 2024 naar https://doenudequiz.nl/plusonline/vogelquiz2023/ Beantwoord alle vragen goed en wie weet bent u de gelukkige winnaar!

Start de quiz