Zondag nagerecht: Kaneelreepjes

De kroon op het weekend.

Gerecht voor 2 personen, bereidingsduur: 0 tot 15 minuten

Ingrediënten:

1 ei 
1 eetlepel suiker 
2 theelepels kaneel 
1 dl halfvolle melk 
2 sneetjes suikerbrood of krentenbrood 
1 eetlepel vloeibare margarine

Bereidingswijze:

1. Klop in een diep bord het ei los.
2. Klop er de suiker, de kaneel en de melk door.
3. Snijd de sneetjes brood ieder in 3 à 4 repen.
4. Wentel het brood door het eimengsel en laat het brood het vocht opnemen.
5. Verwarm de margarine in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de reepjes bruin.
6. Geef ze warm of koud met een kopje koffie.

  • Klik hier om terug te gaan naar het weekmenu
  • Auteur 
    Bron 
    • Voedingscentrum