De 5 hoogtepunten van Canada

Prachtige natuur en adembenemende uitzichten

Een gemoedelijke sfeer en indrukwekkende natuur. Klinkt dit u als muziek in de oren? Overweeg dan eens een reis naar Canada! PlusOnline en Zoover selecteren vijf bijzondere plekken.

De top 5

Toronto 8,3

“Bij een reis naar Canada mag Toronto absoluut niet overgeslagen worden. De sfeer is er gemoedelijk en er is voor ieder wel iets moois te zien of te doen. De CN Tower mag u zeker niet vergeten. Een geweldig uitzicht over de stad en een glazen vloer waardoor u naar beneden kunt kijken. Beslist doen! In heel Toronto kunnen de verschillende culturen het prima met elkaar vinden. Liefhebber van andere culturen? Ga dan eens naar de wijken Chinatown of Koreatown. Ook de wijk Kensington is erg leuk om doorheen te lopen met zijn galeries en buurtwinkeltjes, en kijk ook eens rond in de wijk Spadina. Toronto is een geweldige stad en beslist de moeite waard. ” Aldus bezoekers op Zoover.nl over Toronto.

toronto kensington

 

Vancouver 8,2

“Vancouver is een stad als geen ander, prachtig gelegen middenin de natuur. Veel leuker vindt u het niet op deze aardbol. Wandel door de stad, fiets de Seawall route en breng een bezoek aan Stanley Park. Dit is een ruim 400 hectaren groot stadspark waar u kunt wandelen in het bos en door de rozentuin, waar u kunt picknicken op grote grasvelden en kunt luieren aan strandjes. Ook kunt u struinen door China Town en de heerlijke stadwijk Gastown, waar de Steam Clock staat.  Een mooie en vriendelijke stad met veel bezienswaardigheden waar u graag nog een keer terug wilt komen. Een aanrader!” Aldus bezoekers op Zoover.nl over Vancouver.

vancouver clock

 

Banff 8,2

“Banff wordt niet voor niets het juweel van de Canadian Rockies genoemd. Het is een mooie bestemming voor wie van natuur houdt. Er is veel natuur en wild life: mooie bergen, watervallen en onder andere beren. De vele meren in de omgeving zijn heel mooi. U kunt bijvoorbeeld varen op Lake Minnewanka. Banff ligt fraai in de Rockies. Met de Gondola naar de top van de berg is een onvergetelijke ervaring! Het plaatsje met een gezellige winkelstraat heeft genoeg diverse restaurantjes. Banff is een plaatje!” Aldus bezoekers op Zoover.nl over Banff.

banff

 

Montreal 8,2

“Montreal is een leuke, verrassende stad, waar een gezellige en veilige sfeer hangt. Enerzijds heeft het een modern centrum, waar u lekker kunt winkelen. Anderzijds is er Old Montreal met veel leuke tentjes, waar u de oude sfeer van de stad proeft. Hier vindt u een heuse Christmas Shop. Onder de grond bevindt zich ook nog eens een groot winkelcentrum. Een bezoek aan het Olympisch dorp is zeer de moeite waard. In Montreal kunt u zich prima vermaken!” aldus bezoekers op Zoover.nl over Montreal.

montreal christmas

 

Niagara Falls 8,1

“Niagara Falls is een geweldige plaats om te zijn. Overal kunt u hier het gebulder van de watervallen horen. De watervallen aan de Canadese zijde zijn werkelijk schitterend, adembenemend. Een aanrader is de boottocht Maid of the Mist. U komt dan vlak onder de watervallen. Dit is heel spectaculair. Wees niet bang om nat te worden, want het is echt de moeite waard.

Aan de US zijde is het leuk om te kijken bij zonsondergang en kunt u dicht bij de watervallen komen en er overheen lopen. Vanaf de Skylon Tower heeft u een heel mooi uitzicht tot ver in de omtrek. De wijk Clifton Hill is een soort Las Vegas in het klein, met casino’s en gokhallen. Eén grote kermis. Leuk om een keer gezien te hebben.” Aldus bezoekers op Zoover.nl over Niagara Falls.

niagara falls

Bent u net terug van vakantie? Laat dan ook uw beoordeling achter op Zoover.nl. Bekijk hier onze Plusreis naar Canada.

Bron(nen):
  • Zoover.nl
Trefwoorden: