PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

De beste kijktips voor het nieuwe tv-seizoen

Traditioneel start in september het nieuwe televisieseizoen. Wij keken vast wat rond en hebben een aantal niet te missen programma’s voor u op een rijtje gezet.

Een nieuw televisieseizoen betekent zowel de terugkeer van oude bekenden als de kennismaking met nieuwe programma’s. De Wereld Draait Door keert weer terug, net als bijvoorbeeld Zondag met Lubach en RTL Late Night met Umberto Tan.

Heel Holland Bakt

Een oude bekende natuurlijk. Omdat Martine Bijl nog niet is hersteld, presenteert André van Duin ook dit seizoen – een klus die hem wel is toevertrouwd. Volgens Van Duin zelf heeft hij tijdens de opnames van dit seizoen nog meer genoten dan in zijn eerste seizoen. En… de finale schijnt nogal verrassend te worden. Kijken dus!
Eerste uitzending: zondag 3 september 2017, 21.00 uur, NPO1

Hotel Romantiek

Een nieuw programma, gebaseerd op diverse bestaande concepten: dat is Hotel Romantiek. In dit programma gaan Marlijn Weerdenberg en het team van Streetlab met 24 zestigplussers naar Zwitserland in de hoop dat de kandidaten daar de liefde vinden. De deelnemers zijn twaalf alleenstaande dames en evenzoveel alleenstaande heren, in leeftijd variërend van 62 tot 79 jaar. Wij zijn benieuwd wie van de kandidaten een nachtje in zo’n romantische berghut mogen doorbrengen.
Eerste uitzending: zondag 3 september 2017, 22.00 uur, NPO1

Senior Stagiair

Nog een nieuw programma –eentje die aanhaakt aan de actualiteit. Twaalf 55-plussers gaan zes weken stage lopen bij een voor hen onbekend bedrijf. Vraag is natuurlijk of dat allemaal lukt: jong en dynamisch versus levens- en werkervaring. Soms ontroerend, soms ook pijnlijk, want niet elke stage voldoet aan de verwachtingen…
Eerste uitzending: woensdag 6 september 2017, 22.20 uur, NPO1

Trefwoorden: