Stelling: de Olympische Spelen domineren teveel op tv

Van hockey en volleybal tot zeilen en atletiek, er is bijna altijd wel sport te zien tijdens de Spelen in Rio de Janeiro. Is het teveel, of juist heerlijk om alles te kunnen volgen?

NPO1 staat deze weken volledig in het teken van het olympische spektakel. De hele dag door zijn er uitzendingen met verschillende sporten. Ook wedstrijden waarin geen Nederlandse sporter actief is, kunnen we vaak via de Publieke Omroep volgen.

Analyses en herhalingen

Naast de live-uitzendingen doet de NOS aan een voor- en nabeschouwing. Oud-sporters, maar ook leden van Team Nederland die momenteel in Rio zitten, komen aan het woord. Omdat er zo veel verschillende sporten en onderdelen zijn, en veel wedstrijden door het tijdsverschil 's nachts worden uitgezonden, krijgen we ook regelmatig een herhaling te zien.

Uw mening

Geniet u van de aandacht voor de Olympische Spelen? Of is het allemaal iets teveel van het goede? De stelling luidt: 'de Olympische Spelen domineren teveel op tv'. Stem eens of oneens bovenaan deze pagina en laat hieronder een reactie achter.

52 Comments

Door P.vd Pool (niet gecontroleerd) op ma, 22-8-2016 - 09:59

Er wordt te veel aandacht aan sport gegeven er mag ook wel eens meer Muziek uitgezonden worden .

Door J.van deuveren (niet gecontroleerd) op zo, 14-8-2016 - 23:36

NIET mee eens!

Door Theresa (niet gecontroleerd) op zo, 14-8-2016 - 19:40

Heerlijk al die sporten, even geen voetbal. Veel achtergrondinformatie, echt kijkplezier. Voor iedereen die het teveel vind: er zijn nog heel veel andere zenders zonder sport!

Door TdeRoo (niet gecontroleerd) op za, 13-8-2016 - 12:08

Kijk liever naar de Olympische Spelen, dan de hele zomer lang naar allerlei herhalingen. En er zitten toch genoeg knoppen op de afstandsbediening om naar andere zenders te kijken en de tv kan ook nog uitgezet worden. Mogelijkheden genoeg wat wil een mens nog meer.

Door Millicent (niet gecontroleerd) op vr, 12-8-2016 - 21:11

Elke TV heeft een aan/ uit knopen meerdere zenders. Makkelijk als je het niet wil zien toch?

Door Yvon (niet gecontroleerd) op vr, 12-8-2016 - 17:46

Er is wel bijna 24 uur sport op Ned . 1 maar je hoeft niet te kijken, genoeg andere zenders. En als je een wat uitgebreider pakket hebt kun je opnemen of tv gemist kijken.
Wat ik aan alle m.n. Sportprogramma's storend vind zijn de voor- en nabeschouwingen. Het ene is voorbarig het andere mosterd na de wedstrijd.

Door jan (niet gecontroleerd) op vr, 12-8-2016 - 16:15

teveel gepraat en herhaling,maar ja niks vreemd ,je ziet niet anders

Door Jan de Vries (niet gecontroleerd) op vr, 12-8-2016 - 14:38

Kijk zelden of nooit TV. Al dat goedkope schreeuwgedoe en vooral al die vele reclame. Nee geef mij maar de computer met zijn onuitputtelijke mogelijklheden.

Door G. Duisterhof (niet gecontroleerd) op vr, 12-8-2016 - 14:04

Het zou minder een probleem zijn wanneer er op de andere zenders niet alleen herhalingen waren.

Door jan (niet gecontroleerd) op vr, 12-8-2016 - 12:10

Inderdaad veel te veel. Het gaat niet alleen om de Olympics, maar de weken daarvòòr hadden we al de Europese voetbalkampioenschappen, Wimbledon en nu dus deze 3 weken.