5x all-you-can-eat in Amsterdam

Kunt u moeilijk kiezen of bent u een grote eter? Dan is het 'all you can eat'-concept ideaal. Bovendien zijn de menu's vaak prima te betalen. Iens selecteert vijf toppers in Amsterdam.

Alles aan een stokje

Everything on a stick is een restaurant in hartje Amsterdam. Het interieur is modern en hip, maar tegelijkertijd sfeervol. Leuk detail zijn de wisselende fotoprojecties van verschillende wereldsteden op de muur; een verwijzing naar het internationale karakter van de keuken. Naast het all you can eat-concept, voeren ze hier een ander uniek concept. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt alles hier geserveerd aan een stokje. Voor €26,50 kunt u hier de hele avond genieten van heerlijke gerechtjes. Denk aan ‘Beef 5 spices’, ‘Crunchy duck a l’orange’ en ‘Mojito melon fruit skewers’. De keuze op de kaart is misschien beknopt, maar wel divers en alle gerechten zijn even lekker!

Voor de vleesliefhebber

Bij Samba Kitchen loopt de bediening voortdurend rond met grote spiesen vlees die zo van het vuur komen. Zie je iets van je gading, dan hoef je maar te wijzen en ze snijden graag een stuk voor je af. Rodizio noemen ze deze manier van serveren in Brazilië. Want: waarom één gerecht bestellen als je ook van alles wat kunt proeven? Een waar walhalla voor de echte vleesliefhebber. Ook de niet-carnivoor komt hier aan zijn trekken: op het warme buffet staan typisch Braziliaanse gerechten, de saladebar is altijd goed gevuld en de caipirinhas zijn hier net zo lekker als in het land van herkomst.

Sushi

Aan all-you-can-eat sushirestaurants is geen gebrek in Amsterdam. De kwaliteit van het eten en de sfeer varieert per restaurant, maar er zitten wel degelijk kwaliteitszaken tussen. In onze hoofdstad hoort Genki daar zeker bij. ‘Genki’ betekent ‘goed’ en ‘gezond’ in het Japans en dat is dan ook waar dit restaurant voor staat. Genki heeft een stylish interieur, de bediening is vriendelijk, de sushi en sashimi zijn supervers en zelfs de oesters zijn all inclusive! Net als zijn concurrenten houdt Genki niet van verspilling. Voor elk gerecht dat besteld, maar niet (geheel) genuttigd is, wordt een bedrag van €2,- in rekening gebracht. Hier hoeft u echter niet van te balen; het gehele bedrag  wordt geschonken aan SOS Kinderdorpen!

Tip: Bezoek met mooi weer het recentelijk geopende Genki Garden. Dit ‘zusje’ van Genki beschikt over een van de mooiste en meest romantische tuinen in Amsterdam.

Top 5 all-you-can-eat restaurants in Amsterdam

Lees meer restauranttips van IENS!

Bron(nen):
  • IENS
Trefwoorden: