Op weg naar een betere nachtrust

Advertorial

Getty Images

Slaapt u goed? Veel mensen zeggen van wel, maar is het niet beter om u af te vragen of u uw nachtrust nog kunt verbeteren? De slaapspecialisten van Aldenhuijsen kunnen u goed helpen bij het beantwoorden van deze vraag.

Bij Aldenhuijsen Slaapsystemen helpen zij u om uw slaapcomfort te optimaliseren. Dit doen zij door het geven van advies op maat, een breed aanbod in bedden al dan niet voorzien van hele slimme opties en een goed persoonlijk contact vanaf de eerste kennismaking.

Uw lichaam verdient het

Voor de nacht is het fijn om een vast ritueel te hebben voor het slapengaan, dan weet het lichaam dat het daarna gaat ontspannen. Houding is het allerbelangrijkste gedurende de nacht. De meeste mensen verblijven gemiddeld 8 uur in bed. Dat is een lange tijd waarin het belangrijk is dat het lichaam goed wordt ondersteund. Kies nooit zomaar voor een slaapoplossing, maar laat u adviseren.

Er spelen veel factoren mee bij het bepalen van het ideale bed, zodat u optimaal van uw nachtrust kunt genieten. Hierdoor is het belangrijk dat u een uitgebreid gesprek heeft met een slaapspecialist die u helpt bij de bepaling van de samenstelling van uw gewenste bed.

De Aldenhuijsen slaapspecialisten komen dan ook graag bij mensen thuis. Zo nemen zij de tijd voor u op het moment dat u dat als beste uitkomt. Tevens kunnen ze uw huidige bed en slaapkamer bekijken, zodat zij u als beste kunnen begeleiden naar het bed van uw dromen.

Enkele belangrijke vragen zijn:

  • Zweet u veel in de nacht? Dit is een belangrijke vraag, want wist u dat nachtelijk zweten kan leiden tot stijfheid?
  • Waar in de slaapkamer is de beste plek om uw bed te plaatsen, rekening houdend met luchtventilatie, stopcontacten en andere zaken?
  • Kunt u nog makkelijk schoonmaken onder en rondom uw bed?
  • Welke poten of wielen zijn geschikt voor uw vloerbedekking?
  • Ervaart u lichamelijke ongemakken of wellicht heeft u een last van Reuma, Parkinson, Hernia, Jicht of andere klachten? De slaapspecialist kan u een advies uitbrengen om bepaalde klachten te minimaliseren.

Deze en meer onderwerpen zijn belangrijk om mee te nemen in de bepaling van uw ideale bed. Want een optimale nachtrust verdient u toch ook? Laat de slaapspecialisten van Aldenhuijsen meedenken naar oplossingen en slimme toepassingen.

Vraag een inspiratiemagazine aan

Aldenhuijsen Slaapsystemen heeft een inspiratiemagazine, welke u eenvoudig kunt aanvragen wanneer u meer informatie wenst over de bedden van Aldenhuijsen. Vraag de brochure vandaag nog aan.