De beste restaurants in Delft

Delft is de stad bij uitstek voor een dagje vol cultuur en culinaire tussenstops. Proeft u de rijke historie van de knusse binnenstad en doet u zich vooral tegoed aan het ruime horeca-assortiment! Wij hebben voor u een top-5 samengesteld met de beste restaurants.
  1. Brasserie ‘t Crabbetje
  2. Le Vieux Jean
  3. Les Copains
  4. Artusi
  5. Toros Santiago Delft

Brasserie ‘t Crabbetje

Bij Brasserie ‘t Crabbetje staat duurzaamheid hoog in het vaandel. U bent hier aan het juiste adres voor fantastische visgerechten met een goed glas wijn. Daarnaast ontvangt de vriendelijke bediening u met open armen en voelt u zich ongetwijfeld meteen op uw gemak. Dit restaurant, gevestigd in het bruisende stadshart van Delft, is zeer de moeite waard om te bezoeken voor de doorgewinterde visliefhebber!

Le Vieux Jean

Franse trots aan de voet van de Oude Jan (vandaar de naam). Ook dit restaurant is gevestigd in de gezellige kern van de stad. Ideaal om een dagje winkelen of cultuursnuiven mee af te sluiten! Bij Le Vieux Jean komen geschiedenis en gastronomie op prachtige wijze samen en wordt u door de bediening als een koning behandeld. Fantastische gerechten met een klassiek karakter belanden hier op uw bord en zullen u doen verlangen naar een heerlijke vakantie in Frankrijk…

Les Copains

Ook Les Copains gooit hoge ogen met zijn verfijnde visgerechten. Hier proeft u smaakmakende creaties met een perfect zilt karakter en daarbij kan een mooi glas wijn natuurlijk niet ontbreken! Net als de vorige twee aanraders bevindt ook dit restaurant zich in het historische centrum van de stad. Spendeert u de dag kuierend over de markt en door de ontelbare knusse steegjes en sluit u vervolgens in stijl af met een heerlijk diner bij Les Copains!