Top 5 pannenkoekenrestaurants

Er staat weer een heerlijk lang weekend voor de deur. Een weekend om lekker te tuinieren, te fietsen óf de kleinkinderen te trakteren op een uitstapje naar het pannenkoekenhuis! Trouwens, daar zijn kleinkinderen niet eens voor nodig. Eens in de zoveel tijd kan geen enkel sterrenrestaurant op tegen een stevige, Hollandse pannenkoek met spek en stroop. Daarom hebben we een IENS top 5 opgesteld met de beste pannenkoekenadresjes door het hele land. En die fristi of chocomel mag natuurlijk best worden vervangen door een glaasje wijn. Omdat het Pinksteren is...
  1. Pannenkoekenhuis Candela - Amsterdam
  2. Peper’s Pannekoekenhuis - Bloemendaal
  3. Restaurant Leuk - Bussum
  4. Howdy’s - Nootdorp
  5. ‘t Bakhuys - Gouda

Pannenkoekenhuis Candela

Terrassen, groene boomtoppen, grachten vol met bootjes, kortom; zonnig Amsterdam ten top! Maarja, een fietstocht door onze prachtige hoofdstad maakt hongerig en soms is de drang om een pannenkoek te eten nou eenmaal heel hoog. Wij sturen u naar één van de lekkerste adresjes in Amsterdam-West. Bij Candela is het bijzonder goed toeven. De eerste stap over de drempel zal u dan ook doen beseffen dat dit de ‘place to be’ is voor elke zoetekauw. Bereid u voor op een overdaad aan chocola, poffertjes, pannenkoeken, ijs én, voor de liefhebber, een zonnig terras!

Peper’s Pannekoekenhuis

Aan de rand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland kunt u uw culinaire hart ophalen bij Peper’s Pannekoekenhuis. En dat terwijl u geniet van het heerlijke en bosrijke uitzicht vanaf het terras! Hier worden pannenkoeken op tafel getoverd waarvan zowel jong als oud begint te watertanden. U kunt eerst een stevige strandwandeling maken of misschien juist de schaduw opzoeken in het bos voordat u een blik werpt op de bomvolle menukaart. Hiermee zult u zowel de kleinkinderen als uzelf een heel groot plezier doen.

Restaurant Leuk

Bij Leuk in Bussum hebben kinderen een speeloppervlak van 100m2 tot hun beschikking. Win-win situatie dus. De kids krijgen hun pannenkoek tijdens uw voorgerecht, en dat is niet voor niets. Zo kunt u daarna rustig genieten van uw rijk belegde pannenkoek terwijl zij de kindvriendelijke kelderverdieping afbreken. Hier kunnen ze naar hartenlust spelen en ravotten, knippen, knutselen, filmpje kijken en ga zo maar door. Een prachtige familiebestemming voor tijdens het lange pinksterweekend!


 

Bron(nen):
  • IENS

25 Comments

Door Henry (niet gecontroleerd) op zo, 21-6-2015 - 12:51

wat mij opvalt,alleen in het westen van het land goede pannenkoeken restaurants.

Door Rob (niet gecontroleerd) op za, 23-5-2015 - 16:02

Wel eens een pannenkoek gegeten bij De Pannenkoekenbakker in Heusden?Denk het niet,anders stond die er wel bij!

Door F.Brosi (niet gecontroleerd) op vr, 22-5-2015 - 15:42

U moet beslist eens een pannenkoek gaan eten in Pannenkoeken huis VREESWIJK (nieuwegein) GRANDIOOS geweldig lekker en verse produckten en dat proef je heerlijk.

Door gerrit (niet gecontroleerd) op do, 21-5-2015 - 22:13

dan zijn jullie nog nooit in Lettele geweest

Door greetje (niet gecontroleerd) op do, 21-5-2015 - 21:55

zijn er alleen maar pannekoek rest.r
in het westen voor 1pannekoek naar amsterdam is wel 200 km rijden

Door hans wallerbosch (niet gecontroleerd) op do, 21-5-2015 - 21:27

Die zogenaamde proevende Pannenkoekmensen ,wie dit verhaaltje op Plus naar voren brengen ,zijn volgens mij nog nooit in de PROVINCIE geweest . In de PROVINCIE ...... daar eet je de beste Pannenkoeken .

Door Theo (niet gecontroleerd) op do, 21-5-2015 - 20:28

Slaat nergens op dit onderzoek. Wat doet IENS eigenlijk ????
Kijk maar eens rond in Gelderland kom je veel meer dan 5 uitstekende pannenkoekenrestaurants tegen. Dus ik zou zeggen begin maar opnieuw en kijk dan van Groningen tot Limburg.

Door henk (niet gecontroleerd) op do, 21-5-2015 - 19:56

aan de reacties te lezen: een flut onderzoek!!
geef aan hoe zón onderzoek heeft plaatsgevonden.

Door toos damen (niet gecontroleerd) op do, 21-5-2015 - 15:59

ooit gehoord van het Hoogstraatje in Nijmegen of van Zijdewinde in Lent????

Door an (niet gecontroleerd) op do, 21-5-2015 - 14:07

In Almere op de pannenkoekenboot kun je heerlijke pannenkoeken eten en leuke kinderfeestjes geven,
En in Harlingen op de kade zit ook een supergoed pannenkoek restaurant
beetje vreemd deze test