PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Test: de beste goedkope laptop

Een computergebruiker die geen zware grafische games speelt of video´s bewerkt, maar vooral op internet surft en af en toe de tekstverwerker gebruikt, kan prima uit de voeten met een goedkope laptop. De beste is...

De HP 250. Dit blijkt uit een test van het Engelse tijdschrift PC Advisor. Het  tijdschrift heeft de HP 250 G4 getest, een model dat inmiddels is vervangen door de G5. De G5 is in Nederland verkrijgbaar vanaf €520. Hiermee is deze laptop duurder dan de G4, maar hij heeft betere specificaties. PC Advisor beveelt daarom deze HP 250 G5 aan.

Zakelijk en privégebruik

De G5 is ontwikkeld voor zakelijk gebruik maar kan net zo goed thuis gebruikt worden. De voordeligste uitvoering van de G5 heeft een Intel Core i3 processor, 8 GB werkgeheugen en een 128 GB SSD (Solid State Drive). De SSD is met 128 GB is vrij beperkt maar biedt toch genoeg ruimte voor uw bestanden. Bovendien gebruiken veel mensen tegenwoordig internet (de "cloud") voor hun dataopslag.

Bron: PC Advisor