PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Test: de beste notebook

Grote laptops mogen handiger zijn om op te werken, maar wie veel met de laptop op pad moet, kan beter een kleine notebook kopen. De beste? Asus EeeBook.

De Asus EeeBook R209HA-FD0073T (€250) is met een schermdiameter van 11 inch (28 cm) een compact apparaat. Hij weegt iets minder dan een kilogram en start snel op. Voor het opslaan van bestanden heeft deze notebook een 32GB SSD en een harde schijf van 32GB. De notebook ondersteunt bluetooth en met WiFi AC kun je razendsnel draadloos internetten.

Buitenshuis

Deze kleine lichte laptop is prima geschikt om buitenshuis aantekeningen te maken, rapporten, mails en brieven te schrijven en informatie op internet te zoeken. Het is mogelijk om films kijken, maar niet in HD. De notebook is niet geschikt voor zware toepassingen als gamen en het bewerken van films en foto's.

Bron: Testresults