PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Test: de beste stadsfiets

Op verreweg de meeste plaatsen in Nederland is de fiets het beste vervoermiddel. Wie op zoek is naar een nieuwe stadsfiets heeft met de Gazelle Orange C7+ de beste uit de test.

Dit blijkt uit de Nationale Fiets Test 2017. De Gazelle Orange C7+ (€850) komt op alle drie de testonderdelen als beste uit de bus. Zowel voor prestatie, design als kwaliteit krijgt de tweewieler een 9,5 van de testers. De fiets heeft een comfortabele vering, de kabels zijn netjes weggewerkt in het frame en de fiets heeft een lekker zadel. Een minpuntje is de saaie kleurstelling. Ook is de schakelaar van de koplamp lastig in te drukken.

De Gazelle Orange heeft zeven versnellingen en krachtige handremmen die goed te doseren zijn. Vanzelfsprekend is de Orange C7+ verkrijgbaar als heren- en als damesmodel in verschillende maten. De fiets is ook verkrijgbaar als e-bike.