Test: de beste zelfbruiner

Zelfbruiner
Getty Images

De zomer begon in juni erg warm en zonnig. In juli sloeg het weer in Nederland om. Minder zon, lagere temperaturen, meer bewolking en regen. Zonnebaden is er niet meer bij. Wie toch graag een bruine zomertint heeft, kan een zelfbruiner kopen. De beste is...

Eco by Sonya – Face Tan Water

Dat meldt vergelijkingssite DeBeste.com. Eco by Sonya – Face Tan Water (€45 voor 100 ml) geeft het gezicht een gezond bruin kleurtje. Deze zelfbruiner is gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten en hij bevat vitamine C voor een stralende huid. De lotion bevat geen kunstmatige kleurstoffen of giftige oranje kleurstoffen. De zelfbruiner bevat onder andere vochtinbrengende aloë vera en het verstopt de huid niet. Het is dus ook geschikt voor mensen met acne. 

De bruiningslotion is vegan en dierproefvrij. Met een wattenstaafje brengt u de lotion aan op het gezicht en hals. Het inwerken duurt vervolgens acht uur. Aan de ene kant is dat lang, aan de andere kant geeft de lotion niet af, dus u kunt er mee slapen om de volgende ochtend met een bruin kleurtje op te staan. Minpuntje is dat de lotion verpakt is in een fles die niet zo nauwkeurig doseert. Ander minpuntje is de hoge prijs.

Bron: De Beste

Auteur