Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 15-30 minuten
Ingrediënten
- 400 gram spruitjes
- 100 gram witte druiven
- ½ eetlepel honing
Bereiding
- Maak de spruitjes schoon en kook ze in ruim water ca. 10 minuten.
- Was de druiven en halveer ze. Wip er eventueel met een scherp mesje de pitjes uit.
- Doe de druiven bij de spruitjes en kook dit nog een paar minuten.
- Giet de groente af en schud er voorzichtig de honing en wat zout door.
Voedingswaarden per persoon
| Recept | Menu | |
|---|---|---|
| Energie | 135 kcal | 435 kcal |
| Eiwit | 4 gram | 35 gram |
| Koolhydraten | 20 gram | 50 gram |
| Vet | 1 gram | 9 gram |
| Verzadigd vet | 0 gram | 1 gram |
| Vezels | 9 gram | 10 gram |
Bron
- Voedingscentrum