Alle weekmenu's op een rij

Neem een kijkje in ons weekmenuarchief! Alle heerlijke en gezonde recepten van voorgaande weken op een rij. U vindt hier het huidige weekmenu.

Deze weekmenu's zijn samengesteld door het Voedingscentrum.Missing media-item.

2013

Week 33

Week 32

Week 31

Week 30

Week 29

  • Maandag: noedelsalade met tofu en cashewnoten
  • Dinsdag: Kalkoenbiefstuk met groene pepersaus
  • Woensdag: tagliatelle met groente en noten
  • Donderdag: Koolrabi-ijsbergsalade
  • Vrijdag: pittige bonenburgers op een broodje
  • Zaterdag: zomerse couscous, rabarbertaartje
  • Zondag: visspiesen met mangomosterd, nectarines op de barbecue met citroenijs

Week 28

Week 27

  • Maandag: Omelet met bosuitjes en kaas
  • Dinsdag: Gehaktballetjes in rode wijn
  • Woensdag: Franse vissoep
  • Donderdag: aardappelcurry
  • Vrijdag: Spinaziesalade met geitenkaascroutons
  • Zaterdag: Hollandse nieuwe met aardappelsalade, kersencompote
  • Zondag: Turkse gehaktspiespjes met paprikadip, framozenfloat

Week 26

Week 25

Week 24

Week 23

Week 22

Week 21

Week 20

Week 19

Week 18

Week 17

Week 16

Week 15

Week 14

Week 13

Week 12

Week 11

Week 10

Week 9

Week 8

Week 7

Week 6

Week 5

Week 4

Week 3

Week 2

2012


Week 52

  • Maandag: Linzensoep
  • Dinsdag: Paprikadip
  • Dinsdag: Marokkaanse vissoep
  • Dinsdag: Gevulde aubergines
  • Dinsdag: Gouden taart met citrussiroop
  • Woensdag: Kappertjes-tomatensalade met boerenbroodcroutons
  • Woensdag: Kastanjesoep
  • Woensdag: Krokante kikkererwtenkoekjes met rode uienchutney
  • Woensdag: Mangoijs met sesamwafeltje
  • Donderdag: pizza
  • Vrijdag: rode bietjesstamppot met tofu
  • Zaterdag: pasta met kip en pesto
  • Zaterdag: yoghurt met cranberries
  • Zondag: peperwater
  • Zondag: indiase pompoencurry met kikkererwten
  • Zondag: mangolassi

Week 51

  • Maandag: Surinaamse stamppot met wortel, kokos en vegetarische reepjes
  • Dinsdag: De zoetste spruitjes 
  • Woensdag: Pasta marinara 
  • Donderdag: Thaise tempékoekjes 
  • Vrijdag: Spinazie met champignons 
  • Zaterdag: pittige bonensoep met koriander 
  • Zaterdag: dadel-druivensalade 
  • Zondag: preisoep met gerookte forel 
  • Zondag: kalkoenragout met zuurkool 
  • Zondag: gevulde appel

Week 50

  • Maandag: Groentestoofschotel met kikkererwten
  • Dinsdag: Stamppot met wintergroente en shoarmavlees
  • Woensdag: Pasta met worst
  • Donderdag: pangasius met een garnalenkorstje
  • Vrijdag: Luchtige Roquefortomelet
  • Zaterdag: groentepilaf met ham
  • Zaterdag: kiwitaartje
  • Zondag: mais-paprikasoep
  • Zondag: kip met zilveruitjes
  • Zondag: gevulde peer met honing

Week 49

  • Maandag: Bruine bonen met kleurige groente
  • Dinsdag: Boerenkool gestoofd met mosterd
  • Woensdag: Spaanse gehaktballetjes
  • Donderdag: Wortelsalade met sinaasappel
  • Vrijdag: Cannelloni met notenragout
  • Zaterdag: orange fool
  • Zaterdag: kipsalade met kerriedressing
  • Zondag: rode uiensoep
  • Zondag: papillot met zalm en prei
  • Zondag: stoofpeertjes met custardsaus

Week 48

  • Maandag: Couscousschotel met groente
  • Dinsdag: Venkel met sinaasappel en munt
  • Woensdag: Kippenbouten in de braadzak
  • Donderdag: Lintmacaroni met kabeljauw en olijven
  • Vrijdag: kapucijners met paksoi en ananas
  • Zaterdag: mie goreng
  • Zaterdag: mangosalade met kokos
  • Zondag: paprikarolletje
  • Zondag: risotto met paddenstoelen
  • Zondag: bosvruchtensoufflé

Week 47

  • Maandag: Stamppotje met rode biet 
  • Dinsdag: Tofu in een pakje
  • Woensdag: Tagliatelle met cantharellen
  • Donderdag: Gegrilde zalm met kappertjes
  • Vrijdag: Witte bonen-wortelsoep
  • Zaterdag: rijst met kip en sperzieboontjes
  • Zaterdag: yoghurt met gegrilde sinaasappel
  • Zondag: preisoep met gerookte forel
  • Zondag: entrecotes met kruidenjus
  • Zondag: abrikozenkoek

Week 46

  • Maandag: geroerbakte witlof 
  • Dinsdag: Kip in champignonsaus 
  • Woensdag: Mie met rundvlees en paksoi
  • Donderdag: veldsla met krokante hamreepjes
  • Vrijdag: gemarineerde vis
  • Zaterdag: Tortilla met ui en kikkererwten
  • Zaterdag: gevulde appel met toffeesaus
  • Zondag: pittige doperwtensoep
  • Zondag: karbonade gevuld met kruiden
  • Zondag: ijs met warme druiven

Week 45

  • Maandag: Rode linzensoep met shiitake  
  • Dinsdag: Zoete koolraap met specerijen
  • Woensdag: Kruidige couscous
  • Donderdag: Rode koolsalade met sinaasappel en mosterd
  • Vrijdag: Drumsticks in pittige tomatensaus
  • Zaterdag: Pittige pompoensoep
  • Zaterdag: Ovenschotel
  • Zondag: Tuinbonensalade met olijven
  • Zondag: geroerbakte biefstuk
  • Zondag: Gegrilde vijgen

Week 44

  • Maandag: Spaghetti met tomaat en basilicum
  • Dinsdag: Kiprollade met abrikozensaus
  • Woensdag: Stamppot groene kool
  • Donderdag: Mie met paprika en kip
  • Vrijdag: Mosselen in witte wijn
  • Zaterdag: Curry van gemengde groente, aardappelen en ei
  • Zaterdag: Ananas met munt
  • Zondag: Funghi trifolati
  • Zondag: Pizza al tonno
  • Zondag: Sinaasappelgranita

Week 43

  • Maandag: Tajine met kalkoen en sinaasappel 
  • Dinsdag: Witte koolsalade
  • Woensdag: Snelle bonenpot
  • Donderdag: Forel in Italiaanse tomatensaus
  • Vrijdag: Zoetzure tofu
  • Zaterdag: Poolse zuurkoolsoep
  • Zaterdag: Appelkruimeltoetje
  • Zondag: Paddestoelenbundeltje
  • Zondag: Varkenshaasje op z'n Provençaals
  • Zondag: Peer met mascarponecrème

Week 42

  • Maandag: Stoofpotje met pikante pompoen
  • Dinsdag: Kapucijnersoep
  • Woensdag: Macaroni met tonijn en pesto
  • Donderdag: Vlaamse karbonade
  • Vrijdag: Kruidig roerei
  • Zaterdag: Enchilada met kip
  • Zaterdag: appel met honing en cranberries
  • Zondag: caesar salade
  • Zondag: venkelsalade met citroen
  • Zondag: gestoofde pruimen met room

Week 41

  • Maandag: Selderijstamppot
  • Dinsdag: Gemarineerde kipreepjes
  • Woensdag: Spaanse eierschotel
  • Donderdag: Bruine bonen met appel en mosterd
  • Vrijdag: Mosselen in currysaus
  • Zaterdag: schelpjespasta met ham en tomatenpesto
  • Zaterdag: abrikozenmousse
  • Zondag: bouillon met oesterzwammen
  • Zondag: Chinese koolsalade met zongedroogde tomaatjes
  • Zondag: pruimentaart voor Riet

Week 40

Week 39

  • Maandag: Gevulde courgette
  • Dinsdag: Kalkoenfilet met Italiaanse saus
  • Woensdag: Bami goreng
  • Donderdag: Mosselsoep met linzen en kokos
  • Vrijdag: Bloemkool met bosui en mosterd
  • Zaterdag: Champignonsoep
  • Zaterdag: Broodjes met rauwkost
  • Zaterdag: Yoghurt met frambozencompote
  • Zondag: Humus met groente
  • Zondag: Gehaktballetjes in groentesaus
  • Zondag: Kruidige yoghurt

Week 38

Week 37

  • Maandag: Luchtige kruidenomelet
  • Dinsdag: Koolrabisalade
  • Woensdag: Penne met groente-kipmix
  • Donderdag: Viskroketjes
  • Vrijdag: Tortilla met gemengde groente
  • Zaterdag: Tomatensoep met peterselieroom
  • Zaterdag: Bramensurprise
  • Zondag: Bretonse garnalensalade
  • Zondag: Bief met sjalotjes in rode wijn
  • Zondag: Watermeloencooler

Week 36

  • Maandag: Aardappelschotel met broccoli en mosterdkip
  • Dinsdag: Quinoa met groen en geel
  • Woensdag: Tartaarballetjes met olijven
  • Donderdag: Bamisoep
  • Vrijdag: Bloemkool mimosa
  • Zaterdag: Kruidig gevulde makreel
  • Zaterdag: Gepocheerde perzik met amandeltjes
  • Zondag: Salade met kappertjesdressing
  • Zondag: Lamsfilet met hazelnootsaus
  • Zondag: Bosvruchtenijs met warme bramen

Week 35

  • Maandag: Groente met roerbakreepjes uit de wok
  • Dinsdag: Koolrabi in mosterdroom
  • Woensdag: Burger met groente en yoghurtdip
  • Donderdag: Tabouleh met tomaten en kruiden
  • Vrijdag: Kip met honing en citroen
  • Zaterdag: Deens gevuld stokbrood
  • Zaterdag: Courgettesoep met zalm
  • Zaterdag: Reine claudedessert
  • Zondag: Gevulde tomaten
  • Zondag: Röstikoek met groente en salami
  • Zondag: Peren-gembergranita

Week 34

  • Maandag: Geroerbakt varkensvlees met bosui en kerrie
  • Dinsdag: Tofu met sesamzaad
  • Woensdag: Couscoussalade met makreel
  • Donderdag: Courgette met zongedroogde tomaatjes
  • Vrijdag: Wrap met korianderchili
  • Zaterdag: Radicchio rosso met gekaramelliseerde walnoten
  • Zaterdag: Gazpacho Andalou
  • Zaterdag: Gepocheerde perziken
  • Zondag: Haringsalade
  • Zondag: Reuze ravioli met erwtjes, ham en kerstomaatjes
  • Zondag: Fruit met amaretti

Week 33

  • Maandag: Linzenkoekjes met feta
  • Dinsdag: Vis op z'n Vietnamees
  • Woensdag: Spaghetti met doperwtjes en rauwe ham
  • Donderdag: Oriëntaalse snijbonen
  • Vrijdag: Omelet met bosuitjes en kaas
  • Zaterdag: Gemarineerde kip met naanbrood en raita
  • Zaterdag: Nectarines op de barbecue met citroenijs
  • Zondag: Maïssoep
  • Zondag: Lamsvlees met abrikozen
  • Zondag: Pruimenshake

Week 32

  • Maandag: Bleekselderijsalade met sinaasappel
  • Dinsdag: Tartaarballetjes met appel-honingchutney
  • Woensdag: Geroerbakte currynoedels met bief
  • Donderdag: Tilapiapakjes met pasta
  • Vrijdag: Rode rijstsalade 
  • Zaterdag: Zomerse bonensoep Zaterdag: Ijssandwich
  • Zondag: Ensalada verde
  • Zondag: Spaanse kipschotel
  • Zondag: Bebitas Frutas

Week 31

  • Maandag: Gestoofde venkel
  • Dinsdag: Koude soep uit Afrika
  • Woensdag: Krieltjessalade
  • Donderdag: Andijvie op z'n Italiaans
  • Vrijdag: de drie gezusters
  • Zaterdag: Gemarineerde kipspiesjes
  • Zaterdag: Exotisch fruitpakketje
  • Zondag: Gevulde paddestoelen
  • Zondag: Biefstuk met kruiden-tomatensalsa
  • Zondag: honingyoghurt met bramen

Week 30

Week 29

  • Maandag: Thaise noedelsoep
  • Dinsdag: Kalkoenbiefstuk met groene pepersaus
  • Woensdag: Pasta met tonijn, groente en kappertjes
  • Donderdag: Spiesen met vanalles
  • Vrijdag: Koolrabi-ijsbergsalade
  • Zaterdag: Gevulde portabella's op de barbecue
  • Zaterdag: Gepofte aardappel met frisse bieslookvulling
  • Zaterdag: Zomerfruitcooler
  • Zondag: Gevulde meloen
  • Zondag: Zomerse couscous
  • Zondag: Rabarbertaartje

Week 28

  • Maandag: Kerrietofu met sinaasappelsaus
  • Dinsdag: Forel en papillot
  • Woensdag: Gekruide sperziebonen 
  • Donderdag: Krieltjes met bacon en room Vrijdag: Tuinbonensalade
  • Zaterdag: Quinoasalade
  • Zondag: Auberginepuree met brood
  • Zondag: Griekse rijst
  • Zondag: Wafel met rode bessen
 

Week 27

  • Maandag: Omelet met oesterzwammen
  • Dinsdag: Gehaktballetjes in rode wijn
  • Woensdag: Macaronischotel met ham
  • Donderdag: Chinese kool met gember
  • Vrijdag: Spinaziesalade met geitenkaascroutons
  • Zaterdag: Visspiesen met mangomosterd
  • Zaterdag: Maïskolf met citroenboter
  • Zondag: Kruidige bloemkoolsoep
  • Zondag: Coq au vin blanc
  • Zondag: Crème Catalana

Week 26

  • Maandag: Farfalle met gerookte kip
  • Dinsdag: Aardappelgratin met geitenkaas
  • Woensdag: Varkenshaasje met salsa van rode ui
  • Donderdag: Cajunsoep met vis
  • Vrijdag: Pittige tuinboontjes
  • Zaterdag: Jonge kapucijners met tomaat en ham
  • Zaterdag: Aardbeiensmoothie
  • Zondag: Aubergine met feta
  • Zondag: Lamskoteletjes met gremolata
  • Zondag: Kersencompote

Week 25

  • Maandag: Maaltijdsoep met pittige groente
  • Dinsdag: Kip in sinaasappelsaus 
  • Woensdag: Marokkaanse gehaktkoekjes
  • Donderdag: Geroerbakte andijvie met kummel
  • Vrijdag: Kippenlevertjes met doperwtjes en champignons
  • Zaterdag voorgerecht: Courgettesoep met olijven en kappertjes
  • Zaterdag hoofdgerecht: Naanbrood met eicurry
  • Zaterdag nagerecht: Aardbeien met bessengelei
  • Zondag voorgerecht: Haring met appelsalsa
  • Zondag hoofdgerecht: Bief in rode wijnsaus
  • Zondag nagerecht: Citroenrijst met rabarber

Week 24

  • Maandag: Bloemkoolsalade met de Franse slag
  • Dinsdag: Roerbakreepjes met wasabi
  • Woensdag: Bonensalade met tonijn
  • Donderdag: Karbonade gevuld met kruiden
  • Vrijdag: Geroerbakte vegetarische reepjes met paksoi
  • Zaterdagvoorgerecht: Radicchio rosso met pijnboompitten
  • Zaterdag hoofdgerecht: Turks brood-pizza
  • Zaterdag nagerecht: Rabarber met aardbeien
  • Zondag voorgerecht: Aspergesoep
  • Zondag hoofdgerecht: Currykipspiesjes
  • Zondag nagerecht: Oranje muffins

Week 23

  • Maandag: Gesmoorde tuinboontjes
  • Dinsdag: Couscoussalade met groente en roerbakblokjes
  • Woensdag: Visnuggets met tomatensalsa
  • Donderdag: Kip piri piri
  • Vrijdag: Linzen-tomatensoep met knoflookbroodjes
  • Zaterdag voorgerecht: Champignons in witte wijn
  • Zaterdag: Quinoa met lentegroente
  • Zaterdag nagerecht: Rødrød med fløde
  • Zondag voorgerecht: Garnalencocktail
  • Zondag: Runderrolletje met pesto
  • Zondag nagerecht: Krokant bakje met ijs en aardbeien

Week 22

  • Maandag: Wraptortilla met krab
  • Maandag nagerecht: Citroenpuddinkje met aardbeien
  • Dinsdag: Tarwe met groente, tofu en noten
  • Woensdag: Gevulde aardappelen Donderdag: Kippenbouten in hoisinsaus
  • Vrijdag: Tilapia met pesto in de oven
  • Zaterdag: Aardappelsalade met groente en ei
  • Zaterdag nagerecht: Appelkwark
  • Zondag voorgerecht: Romige bloemkool-waterkerssoep
  • Zondag hoofdgerecht: Asperges met lenteboter
  • Zondag nagerecht: Aardbeien-amarettidessert 

Week 21

  • Maandag: Kapucijnerschotel
  • Dinsdag: Franse stamppot met bloemkool
  • Woensdag: Forel gestoofd in mosterd
  • Donderdag: Courgette-tomatengratin
  • Vrijdag: Turkse kip met abrikozen
  • Zaterdag: Maaltijdsalade met worst
  • Zaterdag nagerecht: Aardbeiensoep met gember en room
  • Zondag voorgerecht: Doperwtjessoep
  • Zondag hoofdgerecht: Spaanse asperges
  • Zondag nagerecht: Kiwi met gembersiroop

Week 20

  • Maandag: Chinese gehaktballetjes
  • Dinsdag: Courgette-aardappelschotel
  • Woensdag: Geroerbakte kip met peultjes
  • Donderdag: Vloerbrood gevuld met groente en makreel
  • Vrijdag: Krokante tofublokjes
  • Zaterdag: Minestrone
  • Zaterdag nagerecht: Flensje met abrikozenmoes
  • Zondag voorgerecht: Spinaziesoep
  • Zondag hoofdgerecht: Beenham met appel
  • Zondag nagerecht: Kaneelreepjes

Week 19

  • Maandag: Andijvie met olijven en kappertjes
  • Dinsdag: Wortel-linzensoep
  • Woensdag: Penne met tonijnsaus
  • Donderdag: Salade met varkenshaasreepjes en venkel
  • Vrijdag: Tofu met zoetzuur
  • Zaterdag: Hamburgermaaltijd
  • Zaterdag: Icecream soda
  • Zondag: Kruidensalade met sperzieboontjes 
  • Zondag: Kip in amandelsaus
  • Zondag: Aardbeiensoep
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum