Neem een kijkje in ons weekmenuarchief! Alle heerlijke en gezonde recepten van voorgaande weken op een rij. U vindt hier het huidige weekmenu.
Deze weekmenu's zijn samengesteld door het Voedingscentrum.![]()
2013
Week 33
- Maandag: omelet met courgette
 - Dinsdag: vis op z'n Vietnamees
 - Woensdag: spaghetti met doperwtjes en rauwe ham
 - Donderdag: orientaalse snijbonen
 - Vrijdag: quesadillas met gerookte kip
 - Zaterdag: Italiaanse broodsoep, gemarineerde bramen
 - Zondag: koude tomatensoep, gegrilde sardines, rode bessensorbet
 - Balansdag: viscurry met tomaat
 
Week 32
- Maandag: bleekselderijsalade met sinaasappel
 - Dinsdag: tilapiepakjes met pasta
 - Woensdag: zomers linzensalade
 - Donderdag: geroerbakte currynoedels met bief
 - Vrijdag: coq au vin blanc
 - Zaterdag: komkommer in het groen met tartaar, honingyoghurt met bramen
 - Zondag: artisjok met groene dip, gemarineerde varkensfiletlapjes, aardbeienijs
 
Week 31
- Maandag: gegrilde venkel
 - Dinsdag: mie goreng
 - Woensdag: krieltjessalade met gerookte forel
 - Donderdag: lamsragout
 - Vrijdag: empanadas
 - Zaterdag: kipsalade met kerriedressing, Bosvruchtenijs met warme bramen
 - Zondag: kleurige vegetarische barbecuespiesen, gegrilde ananas
 
Week 30
- Maandag: Spinazie-ovenschotel met vegetarische reepjes
 - Dinsdag: Andijviesalade met kruidencroutons
 - Woensdag: Gevuld brood
 - Donderdag: Gegrilde zalm met ansjovis
 - Vrijdag: Witte bonensalade met citroen en koriander
 - Zaterdag: Zomerse tomatensoep, zomerfruit met meringues
 - Zondag: Gevulde meloen, pastasalade van Ingeborg, Muntfizz
 
Week 29
- Maandag: noedelsalade met tofu en cashewnoten
 - Dinsdag: Kalkoenbiefstuk met groene pepersaus
 - Woensdag: tagliatelle met groente en noten
 - Donderdag: Koolrabi-ijsbergsalade
 - Vrijdag: pittige bonenburgers op een broodje
 - Zaterdag: zomerse couscous, rabarbertaartje
 - Zondag: visspiesen met mangomosterd, nectarines op de barbecue met citroenijs
 
Week 28
- Maandag: Quinoasalade
 - Dinsdag: Doperwtjes met gember
 - Woensdag: paprikapasta met vis
 - Donderdag: Krieltjes met bacon en room
 - Vrijdag: mie met kalkoen, bamboescheuten en champignons
 - Zaterdag: Griekse rijst, wafel met rode bessen
 - Zondag: koude komkommersoep, drie bonensalade, aardbeienspiesjes
 
Week 27
- Maandag: Omelet met bosuitjes en kaas
 - Dinsdag: Gehaktballetjes in rode wijn
 - Woensdag: Franse vissoep
 - Donderdag: aardappelcurry
 - Vrijdag: Spinaziesalade met geitenkaascroutons
 - Zaterdag: Hollandse nieuwe met aardappelsalade, kersencompote
 - Zondag: Turkse gehaktspiespjes met paprikadip, framozenfloat
 
Week 26
- Maandag: Griekse aardappelen
 - Dinsdag: varkenshaasje met salsa en rode ui
 - Woensdag: spaghetti met tuinboontjes, room en ham
 - Donderdag: Andalusische sperziebonen
 - Vrijdag: tofu met een korstje
 - Zaterdag: visburgers met een broodje en aardbeienkwarkshake
 - Zondag: koude meloensoep, Italiaanse kip met groente en cappuccinoroom
 
Week 25
- Maandag: bulgursalade
 - Dinsdag: gesmoorde tuinboontjes
 - Woensdag: Mexicaanse bonensoep
 - Donderdag: forel met olijvensaus
 - Vrijdag: geroerbakte andijvie met kummel
 - Zaterdag: courgettesoep met olijven en kappertjes en frittata van uien met geitenkaas
 - Zondag: auberginepuree, Marokkaanse gehaktkoekjes en kiwi met saus
 
Week 24
- Maandag: groentetajine
 - Dinsdag: Bloemkoolsalade met de Franse slag
 - Woensdag: Bonensalade met tonijn
 - Donderdag: Karbonade gevuld met kruiden
 - Vrijdag: rucola-tomatensalade
 - Zaterdag: aspergesalade, rabarbercompote met aardbeien
 - Zondag: kippenbouillon met taugé, roerbakreepjes met wasabi, citroentaartje
 
Week 23
- Maandag: couscoussalade met groente en roerbakblokjes
 - Dinsdag: geroerbakte filetlapjes met peultjes en noten
 - Woensdag: linzencrèmesoep
 - Donderdag: visnuggets met tomatensalsa
 - Vrijdag: kip piri piri
 - Zaterdag: quinoa met lentegroente en rødrød med fløde.
 - Zondag: salade met sjalottendressing, runderrolletjes met pesto, ijs en aardbeien
 
Week 22
- Maandag: tarwe met groente, tofu en noten
 - Dinsdag: Franse stamppot met bloemkool
 - Woensdag: kippenbouten in hoisinsaus
 - Donderdag: Mexicaanse soep
 - Vrijdag: gestoofde tilapia met erwtjes
 - Zaterdag: aardappelsalade met groente en ei, appelkwark
 - Zondag: romige bloekool waterkerssoep, asperges met amandelkruimels, gestoofde rabarber
 
Week 21
- Maandag: beenham met appel, aardbei-amarettidessert
 - Dinsdag: linzensalade met walnoten en geitenkaas
 - Woensdag: macaroni met courgette en groene roomsaus
 - Donderdag: gehaktschotel
 - Vrijdag: aardappelstoofschotel met vegetarische blokjes
 - Zaterdag: kip op stok, kiwi met gembersiroop
 - Zondag: gegratineerde artisjokken, forel met olijvensaus, aardbeiensoep
 
Week 20
- Maandag: Gestoofde aubergines
 - Dinsdag: Chinese gehaktballetjes
 - Woensdag: Vloerbrood gevuld met groente en makreel
 - Donderdag: Aardappelomelet
 - Vrijdag: Hollandse kapucijners
 - Zaterdag: Pasta met kip en pesto en vanillekwark met sinaasappel
 - Zondag: spinaziesoep, aspergesalade met garnalen, flensje met abrikozenmoes
 
Week 19
- Maandag: groentestoofschotel met kikkererwten
 - Dinsdag: andijvie met olijven en kappertjes
 - Woensdag: macaronischotel met courgette
 - Donderdag: gegrilde vis met chermoula
 - Vrijdag: tofu met hete saus
 - Zaterdag: salade met varkenshaasreepjes en venkel en cafe frais
 - Zondag: kruidensalade met sperzijboontjes, kalkoencurry met groente en rozijnen, aardbeiensoep
 
Week 18
- Maandag: wokschotel met vegetarische mix en aardappelpartjes
 - Dinsdag: wortel-linzensoep en oranjemuffins
 - Woensdag: citroenrisotto
 - Donderdag: savooiekoolsalade met sinaasappelsaus
 - Vrijdag: gevulde spinazieomelet
 - Zaterdag: spaghettinimet asperges en zalm, citroensorbet met appel
 - Zondag: heldere hete soep, lamskebab met tomatensaus, aardbei-rabarbersaus
 
Week 17
- Maandag: Maïs-eierkoek
 - Dinsdag: auberginestoofpot
 - Woensdag: macaroni met champignons
 - Donderdag: Italiaans stamppotje met veldsla
 - Vrijdag: vegetarische burger met pittige saus
 - Zaterdag: Surinaamse vispastei, banaan-ananasshake
 - Zondag: kervelsoep, kip met abrikozen, orange fool
 
Week 16
- Maandag: tofu met cidersaus
 - Dinsdag: penne met venkel, salami en tomaat
 - Woensdag: spinaziesalade met croutons
 - Donderdag: Indiase pompoencurry met kidneybonen
 - Vrijdag:geroerbakte varkenshaas met prei
 - Zaterdag makreelbroodje, gegrilde banaan met limoen
 - Zondag: Thaise salade, kaneelkip uit de oven, gebakken ananas
 
Week 15
- Maandag: lentestamppot
 - Dinsdag: geroerbakte varkensvleesreepjes met tapenade
 - Woensdag: spaghetti alla molliche
 - Donderdag: pittige vis uit de oven
 - Vrijdag: rijstepot
 - Zaterdag: kapucijnerschotel, kwark met mango
 - Zondag: geroosterd brood met olijvencrème, kip met venkel, anijskoekjes
 
Week 14
- Maandag: kippenbouilon, spinaziesalade en gevulde paaseieren
 - Dinsdag: kruidige pilav met tofu
 - Woensdag: tagliatelle met kip en prei
 - Donderdag: Spaanse stoofpot
 - Vrijdag: zalmsticks met aardappelpartjes in de oven
 - Zaterdag: courgette-tomatengratin, yoghurt met gegrilde sinaasappel
 - Zondag: garnalensalade, varkensoester met champignons, meloen met gember
 
Week 13
- Maandag: stamppot met gemengde groente
 - Dinsdag: venkel-citrussalade
 - Woensdag: Indiase garnalen
 - Donderdag: kalkoen met pruimenchutney
 - Vrijdag: Chinese kool met gember
 - Zaterdag: ensalada Valenciana, Gevulde taco's met salsa, kaneelpeertjes met vanillevla
 - Zondag: kokossoep, lamsvlees in yoghurtmarinade, citroenijs met kaneeldruiven
 
Week 12
- Maandag: eieren uit de oven
 - Dinsdag: tarwe met champignons en tomaat
 - Woensdag: kabeljauw in chilisaus
 - Donderdag: kikkererwtenburgers
 - Vrijdag: kip in sinaasappelsaus
 - Zaterdag: roggebrood met cottage cheese en noten borsjt, ananas-kokostrifle
 - Zondag: zalmtartaar onder knapperig deksel, aardappel-sjalottenpuree, gevulde peer
 
Week 11
- Maandag: gekarameliseerde koolraap
 - Dinsdag: kipfilet met zuurkool
 - Woensdag: pasta met vis
 - Donderdag: pittige paksoi met tempé
 - Vrijdag: gevulde pannenkoeken
 - Zaterdag: baked beans, stoofpeertjes met custardsaus
 - Zondag: bloemkoolsoep, Duitse biefstuk, chocoladeflan
 
Week 10
- Maandag:schorseneren-ovenschotel van Merle
 - Dinsdag: lofsalade met sesamdressing
 - Woensdag: krokante kip
 - Donderdag: macaroni met gegripde groente en vegetarische balletjes
 - Vrijdag: viskoekjes ikan goreng
 - Zaterdag:Ierse stamppot, potpruimen
 - Zondag: toast met makreel, kalfsoester met sherry-notensaus, kiwi met gembersiroop
 
Week 9
- Maandag: gratin van boerenkool
 - Dinsdag: kip met noedels in de wok
 - Woensdag: gehaktballetjesgoelasj
 - Donderdag: gesmoord witlof met sinaasappel
 - Vrijdag: auberginetajine met kikkererwten
 - Zaterdag: chowder van garnalen, gevulde kruidcakejes
 - Zondag: bouillon met zongedroogde tomaatjes, uienrisotto, warme vla met fruit
 
Week 8
- Maandag: hutspot met mosterdreepjes
 - Dinsdag: warme wintersalade
 - Woensdag: ravioli met spinazie en rauwe ham
 - Donderdag: pepesan
 - Vrijdag: tortilla met bosuitjes
 - Zaterdag: chili con carne van Jan, snel abrikozentaartje
 - Zondag: haringsalade, schorseneren met champignons, gevulde peer met honing
 
Week 7
- Maandag: quinoa met groente en walnoten
 - Dinsdag: gegrilde witlof met sinaasappeldressing
 - Woensdag: Italiaanse aardappelschotel
 - Donderdag: hartverwarmende pompoensoep en een coupe d'amour
 - Vrijdag: mie met chiligarnalen
 - Zaterdag: tostada met gerookte kip en pepertjes, mangocoupe
 - Zondag: crostini met sardinepuree, pasta met Merguezworstjes, kruidige sinaasappeldrank
 
Week 6
- Maandag: ovenschotel met pastinaak
 - Dinsdag: rode koolsalade met honingdressing
 - Woensdag: aardappelpizza
 - Donderdag: stamppot met spruitjes en olijven
 - Vrijdag: snelle bonensoep
 - Zaterdag: kokosrijst met doperwtjes en gestoofd fruit
 - Zondag: gestoomde loempia's, Thaise noedels en gegrilde ananas
 
Week 5
- Maandag: winterse ovenschotel
 - Dinsdag: koolsalade met yoghurtdressing
 - Woensdag: bief en bier
 - Donderdag: Italiaanse vis uit de oven
 - Vrijdag: winterposteleinsalade
 - Zaterdag: wrap met korianderchili en fruitsalade met cranberries
 - Zondag: toast met rucolaspread, kalfslapje met limoensaus, vruchtensoep
 
Week 4
- Maandag: knolselderijsoep met chili-olie
 - Dinsdag: pot-au-feu met kip
 - Woensdag: macaroni met geroosterde paprikasaus
 - Donderdag: vis met mosterkorstje
 - Vrijdag: geroerbakte prei met sesamzaad
 - Zaterdag: aubergine met feta, pizzaburger en abrikozenshake
 - Zondag: gekruide linzensoep, kipspiesjes met couscous en groente, gekruide koffie
 
Week 3
- Maandag: winterse bonensoep
 - Dinsdag: rode bietjes met grapefruit
 - Woensdag: spaghetti al tonno
 - Donderdag: gemarineerde kip met ananas en bosuitjes
 - Vrijdag: boerenkool met vegetarische reepjes en paddestoelen
 - Zaterdag: mie met mosselen, mandarijnentoetje
 - Zondag: rettichsalade, biefstuk met paprikasaus, appelcake
 
Week 2
- Maandag: varkensvlees met olijven
 - Dinsdag: tofu in zwarte bonensaus
 - Woensdag: kerrierijst
 - Donderdag: rode kool met appeltjes
 - Vrijdag: lasagne met gegrilde groente
 - Zaterdag: varkensvleescurry met aubergine, mango met limoensoep
 - Zondag: frisse wortelsoep, in sinaasappelsap gestofde eendenbout, koffie Borgia
 
2012
Week 52 
- Maandag: Linzensoep
 - Dinsdag: Paprikadip
 - Dinsdag: Marokkaanse vissoep
 - Dinsdag: Gevulde aubergines
 - Dinsdag: Gouden taart met citrussiroop
 - Woensdag: Kappertjes-tomatensalade met boerenbroodcroutons
 - Woensdag: Kastanjesoep
 - Woensdag: Krokante kikkererwtenkoekjes met rode uienchutney
 - Woensdag: Mangoijs met sesamwafeltje
 - Donderdag: pizza
 - Vrijdag: rode bietjesstamppot met tofu
 - Zaterdag: pasta met kip en pesto
 - Zaterdag: yoghurt met cranberries
 - Zondag: peperwater
 - Zondag: indiase pompoencurry met kikkererwten
 - Zondag: mangolassi
 
Week 51
- Maandag: Surinaamse stamppot met wortel, kokos en vegetarische reepjes
 - Dinsdag: De zoetste spruitjes
 - Woensdag: Pasta marinara
 - Donderdag: Thaise tempékoekjes
 - Vrijdag: Spinazie met champignons
 - Zaterdag: pittige bonensoep met koriander
 - Zaterdag: dadel-druivensalade
 - Zondag: preisoep met gerookte forel
 - Zondag: kalkoenragout met zuurkool
 - Zondag: gevulde appel
 
Week 50
- Maandag: Groentestoofschotel met kikkererwten
 - Dinsdag: Stamppot met wintergroente en shoarmavlees
 - Woensdag: Pasta met worst
 - Donderdag: pangasius met een garnalenkorstje
 - Vrijdag: Luchtige Roquefortomelet
 - Zaterdag: groentepilaf met ham
 - Zaterdag: kiwitaartje
 - Zondag: mais-paprikasoep
 - Zondag: kip met zilveruitjes
 - Zondag: gevulde peer met honing
 
Week 49
- Maandag: Bruine bonen met kleurige groente
 - Dinsdag: Boerenkool gestoofd met mosterd
 - Woensdag: Spaanse gehaktballetjes
 - Donderdag: Wortelsalade met sinaasappel
 - Vrijdag: Cannelloni met notenragout
 - Zaterdag: orange fool
 - Zaterdag: kipsalade met kerriedressing
 - Zondag: rode uiensoep
 - Zondag: papillot met zalm en prei
 - Zondag: stoofpeertjes met custardsaus
 
Week 48
- Maandag: Couscousschotel met groente
 - Dinsdag: Venkel met sinaasappel en munt
 - Woensdag: Kippenbouten in de braadzak
 - Donderdag: Lintmacaroni met kabeljauw en olijven
 - Vrijdag: kapucijners met paksoi en ananas
 - Zaterdag: mie goreng
 - Zaterdag: mangosalade met kokos
 - Zondag: paprikarolletje
 - Zondag: risotto met paddenstoelen
 - Zondag: bosvruchtensoufflé
 
Week 47
- Maandag: Stamppotje met rode biet
 - Dinsdag: Tofu in een pakje
 - Woensdag: Tagliatelle met cantharellen
 - Donderdag: Gegrilde zalm met kappertjes
 - Vrijdag: Witte bonen-wortelsoep
 - Zaterdag: rijst met kip en sperzieboontjes
 - Zaterdag: yoghurt met gegrilde sinaasappel
 - Zondag: preisoep met gerookte forel
 - Zondag: entrecotes met kruidenjus
 - Zondag: abrikozenkoek
 
Week 46
- Maandag: geroerbakte witlof
 - Dinsdag: Kip in champignonsaus
 - Woensdag: Mie met rundvlees en paksoi
 - Donderdag: veldsla met krokante hamreepjes
 - Vrijdag: gemarineerde vis
 - Zaterdag: Tortilla met ui en kikkererwten
 - Zaterdag: gevulde appel met toffeesaus
 - Zondag: pittige doperwtensoep
 - Zondag: karbonade gevuld met kruiden
 - Zondag: ijs met warme druiven
 
Week 45
- Maandag: Rode linzensoep met shiitake
 - Dinsdag: Zoete koolraap met specerijen
 - Woensdag: Kruidige couscous
 - Donderdag: Rode koolsalade met sinaasappel en mosterd
 - Vrijdag: Drumsticks in pittige tomatensaus
 - Zaterdag: Pittige pompoensoep
 - Zaterdag: Ovenschotel
 - Zondag: Tuinbonensalade met olijven
 - Zondag: geroerbakte biefstuk
 - Zondag: Gegrilde vijgen
 
Week 44
- Maandag: Spaghetti met tomaat en basilicum
 - Dinsdag: Kiprollade met abrikozensaus
 - Woensdag: Stamppot groene kool
 - Donderdag: Mie met paprika en kip
 - Vrijdag: Mosselen in witte wijn
 - Zaterdag: Curry van gemengde groente, aardappelen en ei
 - Zaterdag: Ananas met munt
 - Zondag: Funghi trifolati
 - Zondag: Pizza al tonno
 - Zondag: Sinaasappelgranita
 
Week 43
- Maandag: Tajine met kalkoen en sinaasappel
 - Dinsdag: Witte koolsalade
 - Woensdag: Snelle bonenpot
 - Donderdag: Forel in Italiaanse tomatensaus
 - Vrijdag: Zoetzure tofu
 - Zaterdag: Poolse zuurkoolsoep
 - Zaterdag: Appelkruimeltoetje
 - Zondag: Paddestoelenbundeltje
 - Zondag: Varkenshaasje op z'n Provençaals
 - Zondag: Peer met mascarponecrème
 
Week 42
- Maandag: Stoofpotje met pikante pompoen
 - Dinsdag: Kapucijnersoep
 - Woensdag: Macaroni met tonijn en pesto
 - Donderdag: Vlaamse karbonade
 - Vrijdag: Kruidig roerei
 - Zaterdag: Enchilada met kip
 - Zaterdag: appel met honing en cranberries
 - Zondag: caesar salade
 - Zondag: venkelsalade met citroen
 - Zondag: gestoofde pruimen met room
 
Week 41
- Maandag: Selderijstamppot
 - Dinsdag: Gemarineerde kipreepjes
 - Woensdag: Spaanse eierschotel
 - Donderdag: Bruine bonen met appel en mosterd
 - Vrijdag: Mosselen in currysaus
 - Zaterdag: schelpjespasta met ham en tomatenpesto
 - Zaterdag: abrikozenmousse
 - Zondag: bouillon met oesterzwammen
 - Zondag: Chinese koolsalade met zongedroogde tomaatjes
 - Zondag: pruimentaart voor Riet
 
Week 40
- Maandag: Stoofpot van bonen en tomaat
 - Dinsdag: Witlofsalade met cranberries en druiven
 - Woensdag: Pasta met tomaten en spek
 - Donderdag: Andijvie met champignons
 - Vrijdag: Kerrienoedels met tilapia en groente
 - Zaterdag: Zoetzure kip
 - Zaterdag: Yoghurt met gegrilde sinasappel
 - Zondag: Pestochampignons
 - Zondag: Varkenshaas met salie
 - Zondag Blueberry muffins
 
Week 39
- Maandag: Gevulde courgette
 - Dinsdag: Kalkoenfilet met Italiaanse saus
 - Woensdag: Bami goreng
 - Donderdag: Mosselsoep met linzen en kokos
 - Vrijdag: Bloemkool met bosui en mosterd
 - Zaterdag: Champignonsoep
 - Zaterdag: Broodjes met rauwkost
 - Zaterdag: Yoghurt met frambozencompote
 - Zondag: Humus met groente
 - Zondag: Gehaktballetjes in groentesaus
 - Zondag: Kruidige yoghurt
 
Week 38
- Maandag: Kapucijnersalade met tomaten en rucola
 - Dinsdag: Andijviesalade met pestodressing
 - Woensdag: Risotto met gegrilde garnalen
 - Donderdag: Tofu met sambal en mango
 - Vrijdag: Zoetzure selderij
 - Zaterdag: Mosterdsoep
 - Zaterdag: Provençaalse ovenschotel
 - Zaterdag: Druivengelei met room
 - Zondag: Haringrolletje
 - Zondag: Aardappelen in paprikajus
 - Zondag: Pruimenschoteltje
 
Week 37
- Maandag: Luchtige kruidenomelet
 - Dinsdag: Koolrabisalade
 - Woensdag: Penne met groente-kipmix
 - Donderdag: Viskroketjes
 - Vrijdag: Tortilla met gemengde groente
 - Zaterdag: Tomatensoep met peterselieroom
 - Zaterdag: Bramensurprise
 - Zondag: Bretonse garnalensalade
 - Zondag: Bief met sjalotjes in rode wijn
 - Zondag: Watermeloencooler
 
Week 36
- Maandag: Aardappelschotel met broccoli en mosterdkip
 - Dinsdag: Quinoa met groen en geel
 - Woensdag: Tartaarballetjes met olijven
 - Donderdag: Bamisoep
 - Vrijdag: Bloemkool mimosa
 - Zaterdag: Kruidig gevulde makreel
 - Zaterdag: Gepocheerde perzik met amandeltjes
 - Zondag: Salade met kappertjesdressing
 - Zondag: Lamsfilet met hazelnootsaus
 - Zondag: Bosvruchtenijs met warme bramen
 
Week 35
- Maandag: Groente met roerbakreepjes uit de wok
 - Dinsdag: Koolrabi in mosterdroom
 - Woensdag: Burger met groente en yoghurtdip
 - Donderdag: Tabouleh met tomaten en kruiden
 - Vrijdag: Kip met honing en citroen
 - Zaterdag: Deens gevuld stokbrood
 - Zaterdag: Courgettesoep met zalm
 - Zaterdag: Reine claudedessert
 - Zondag: Gevulde tomaten
 - Zondag: Röstikoek met groente en salami
 - Zondag: Peren-gembergranita
 
Week 34
- Maandag: Geroerbakt varkensvlees met bosui en kerrie
 - Dinsdag: Tofu met sesamzaad
 - Woensdag: Couscoussalade met makreel
 - Donderdag: Courgette met zongedroogde tomaatjes
 - Vrijdag: Wrap met korianderchili
 - Zaterdag: Radicchio rosso met gekaramelliseerde walnoten
 - Zaterdag: Gazpacho Andalou
 - Zaterdag: Gepocheerde perziken
 - Zondag: Haringsalade
 - Zondag: Reuze ravioli met erwtjes, ham en kerstomaatjes
 - Zondag: Fruit met amaretti
 
Week 33
- Maandag: Linzenkoekjes met feta
 - Dinsdag: Vis op z'n Vietnamees
 - Woensdag: Spaghetti met doperwtjes en rauwe ham
 - Donderdag: Oriëntaalse snijbonen
 - Vrijdag: Omelet met bosuitjes en kaas
 - Zaterdag: Gemarineerde kip met naanbrood en raita
 - Zaterdag: Nectarines op de barbecue met citroenijs
 - Zondag: Maïssoep
 - Zondag: Lamsvlees met abrikozen
 - Zondag: Pruimenshake
 
Week 32
- Maandag: Bleekselderijsalade met sinaasappel
 - Dinsdag: Tartaarballetjes met appel-honingchutney
 - Woensdag: Geroerbakte currynoedels met bief
 - Donderdag: Tilapiapakjes met pasta
 - Vrijdag: Rode rijstsalade
 - Zaterdag: Zomerse bonensoep Zaterdag: Ijssandwich
 - Zondag: Ensalada verde
 - Zondag: Spaanse kipschotel
 - Zondag: Bebitas Frutas
 
Week 31
- Maandag: Gestoofde venkel
 - Dinsdag: Koude soep uit Afrika
 - Woensdag: Krieltjessalade
 - Donderdag: Andijvie op z'n Italiaans
 - Vrijdag: de drie gezusters
 - Zaterdag: Gemarineerde kipspiesjes
 - Zaterdag: Exotisch fruitpakketje
 - Zondag: Gevulde paddestoelen
 - Zondag: Biefstuk met kruiden-tomatensalsa
 - Zondag: honingyoghurt met bramen
 
Week 30
- Maandag: Spinazie-ovenschotel met vegetarische reepjes
 - Dinsdag: Bloemkoolsalade
 - Woensdag:Gevuld brood
 - Donderdag: Gegrilde zalm met ansjovisboter
 - Vrijdag: Zomerse linzensalade
 - Zaterdag:Tomatensoep met ravioli
 - Zaterdag: Blauwe bessenshake
 - Zondag: Artisjok met groene dip
 - Zondag: Tofubuideltjes
 - Zondag:Bosvruchtenijs met warme bramen
 
Week 29
- Maandag: Thaise noedelsoep
 - Dinsdag: Kalkoenbiefstuk met groene pepersaus
 - Woensdag: Pasta met tonijn, groente en kappertjes
 - Donderdag: Spiesen met vanalles
 - Vrijdag: Koolrabi-ijsbergsalade
 - Zaterdag: Gevulde portabella's op de barbecue
 - Zaterdag: Gepofte aardappel met frisse bieslookvulling
 - Zaterdag: Zomerfruitcooler
 - Zondag: Gevulde meloen
 - Zondag: Zomerse couscous
 - Zondag: Rabarbertaartje
 
Week 28
- Maandag: Kerrietofu met sinaasappelsaus
 - Dinsdag: Forel en papillot
 - Woensdag: Gekruide sperziebonen
 - Donderdag: Krieltjes met bacon en room Vrijdag: Tuinbonensalade
 - Zaterdag: Quinoasalade
 - Zondag: Auberginepuree met brood
 - Zondag: Griekse rijst
 - Zondag: Wafel met rode bessen
 
Week 27
- Maandag: Omelet met oesterzwammen
 - Dinsdag: Gehaktballetjes in rode wijn
 - Woensdag: Macaronischotel met ham
 - Donderdag: Chinese kool met gember
 - Vrijdag: Spinaziesalade met geitenkaascroutons
 - Zaterdag: Visspiesen met mangomosterd
 - Zaterdag: Maïskolf met citroenboter
 - Zondag: Kruidige bloemkoolsoep
 - Zondag: Coq au vin blanc
 - Zondag: Crème Catalana
 
Week 26
- Maandag: Farfalle met gerookte kip
 - Dinsdag: Aardappelgratin met geitenkaas
 - Woensdag: Varkenshaasje met salsa van rode ui
 - Donderdag: Cajunsoep met vis
 - Vrijdag: Pittige tuinboontjes
 - Zaterdag: Jonge kapucijners met tomaat en ham
 - Zaterdag: Aardbeiensmoothie
 - Zondag: Aubergine met feta
 - Zondag: Lamskoteletjes met gremolata
 - Zondag: Kersencompote
 
Week 25
- Maandag: Maaltijdsoep met pittige groente
 - Dinsdag: Kip in sinaasappelsaus
 - Woensdag: Marokkaanse gehaktkoekjes
 - Donderdag: Geroerbakte andijvie met kummel
 - Vrijdag: Kippenlevertjes met doperwtjes en champignons
 - Zaterdag voorgerecht: Courgettesoep met olijven en kappertjes
 - Zaterdag hoofdgerecht: Naanbrood met eicurry
 - Zaterdag nagerecht: Aardbeien met bessengelei
 - Zondag voorgerecht: Haring met appelsalsa
 - Zondag hoofdgerecht: Bief in rode wijnsaus
 - Zondag nagerecht: Citroenrijst met rabarber
 
Week 24
- Maandag: Bloemkoolsalade met de Franse slag
 - Dinsdag: Roerbakreepjes met wasabi
 - Woensdag: Bonensalade met tonijn
 - Donderdag: Karbonade gevuld met kruiden
 - Vrijdag: Geroerbakte vegetarische reepjes met paksoi
 - Zaterdagvoorgerecht: Radicchio rosso met pijnboompitten
 - Zaterdag hoofdgerecht: Turks brood-pizza
 - Zaterdag nagerecht: Rabarber met aardbeien
 - Zondag voorgerecht: Aspergesoep
 - Zondag hoofdgerecht: Currykipspiesjes
 - Zondag nagerecht: Oranje muffins
 
Week 23
- Maandag: Gesmoorde tuinboontjes
 - Dinsdag: Couscoussalade met groente en roerbakblokjes
 - Woensdag: Visnuggets met tomatensalsa
 - Donderdag: Kip piri piri
 - Vrijdag: Linzen-tomatensoep met knoflookbroodjes
 - Zaterdag voorgerecht: Champignons in witte wijn
 - Zaterdag: Quinoa met lentegroente
 - Zaterdag nagerecht: Rødrød med fløde
 - Zondag voorgerecht: Garnalencocktail
 - Zondag: Runderrolletje met pesto
 - Zondag nagerecht: Krokant bakje met ijs en aardbeien
 
Week 22
- Maandag: Wraptortilla met krab
 - Maandag nagerecht: Citroenpuddinkje met aardbeien
 - Dinsdag: Tarwe met groente, tofu en noten
 - Woensdag: Gevulde aardappelen Donderdag: Kippenbouten in hoisinsaus
 - Vrijdag: Tilapia met pesto in de oven
 - Zaterdag: Aardappelsalade met groente en ei
 - Zaterdag nagerecht: Appelkwark
 - Zondag voorgerecht: Romige bloemkool-waterkerssoep
 - Zondag hoofdgerecht: Asperges met lenteboter
 - Zondag nagerecht: Aardbeien-amarettidessert
 
Week 21
- Maandag: Kapucijnerschotel
 - Dinsdag: Franse stamppot met bloemkool
 - Woensdag: Forel gestoofd in mosterd
 - Donderdag: Courgette-tomatengratin
 - Vrijdag: Turkse kip met abrikozen
 - Zaterdag: Maaltijdsalade met worst
 - Zaterdag nagerecht: Aardbeiensoep met gember en room
 - Zondag voorgerecht: Doperwtjessoep
 - Zondag hoofdgerecht: Spaanse asperges
 - Zondag nagerecht: Kiwi met gembersiroop
 
Week 20
- Maandag: Chinese gehaktballetjes
 - Dinsdag: Courgette-aardappelschotel
 - Woensdag: Geroerbakte kip met peultjes
 - Donderdag: Vloerbrood gevuld met groente en makreel
 - Vrijdag: Krokante tofublokjes
 - Zaterdag: Minestrone
 - Zaterdag nagerecht: Flensje met abrikozenmoes
 - Zondag voorgerecht: Spinaziesoep
 - Zondag hoofdgerecht: Beenham met appel
 - Zondag nagerecht: Kaneelreepjes
 
Week 19
- Maandag: Andijvie met olijven en kappertjes
 - Dinsdag: Wortel-linzensoep
 - Woensdag: Penne met tonijnsaus
 - Donderdag: Salade met varkenshaasreepjes en venkel
 - Vrijdag: Tofu met zoetzuur
 - Zaterdag: Hamburgermaaltijd
 - Zaterdag: Icecream soda
 - Zondag: Kruidensalade met sperzieboontjes
 - Zondag: Kip in amandelsaus
 - Zondag: Aardbeiensoep
 
    Bron 
          
  - Voedingscentrum