Vegetarisch hoofdgerecht voor 2 personen met een bereidingstijd van 15-30 minuten
Ingrediënten
- 400 gram spruitjes
 - 100 gram witte druiven
 - ½ eetlepel honing
 
Bereiding
- Maak de spruitjes schoon en kook ze in ruim water ca. 10 minuten.
 - Was de druiven en halveer ze. Wip er eventueel met een scherp mesje de pitjes uit.
 - Doe de druiven bij de spruitjes en kook dit nog een paar minuten.
 - Giet de groente af en schud er voorzichtig de honing en wat zout door.
 
Voedingswaarden per persoon
| Recept | Menu | |
|---|---|---|
| Energie | 135 kcal | 435 kcal | 
| Eiwit | 4 gram | 35 gram | 
| Koolhydraten | 20 gram | 50 gram | 
| Vet | 1 gram | 9 gram | 
| Verzadigd vet | 0 gram | 1 gram | 
| Vezels | 9 gram | 10 gram | 
    Bron 
          
  - Voedingscentrum