Lekker eten in de buurt van de Jaarbeurs Utrecht

Wie de Jaarbeurs in Utrecht bezoekt, heeft na afloop ongetwijfeld zin in een goede maaltijd. PlusOnline heeft vijf leuke, 'lekkere' restaurants in de buurt van de Jaarbeurs op een rij gezet.

N.a.v. de 50 Plus Beurs die altijd in september in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden, zochten wij naar de lekkerste restaurants rondom de Jaarbeurs in Utrecht.

Bistro de Korenbeurs

Vlakbij de Jaarbeurs bevindt zich Bistro de Korenbeurs, ideaal om gezellig te zitten en de dag te bespreken. De informele sfeer is prettig en geeft u het gevoel van thuis en door de aangename prijzen blijft een hapje eten leuk. Niet voor niets wordt deze zaak door veel theater- en beursbezoekers bezocht.

In de Korenbeurs kunt u naast eten ook biljarten en darten. Mocht naar uw mening de dag te vroeg eindigen, dan kunt u hier uw dag compleet maken.

De Branding

Restaurant De Branding is het grote broertje van restaurant De Kust, wat al 3 jaar succesvol zijn deuren heeft geopend op de FC Dondersstraat nr 2 in de Wittevrouwen. Ons vis restaurant, gelegen aan de Croeselaan 303, op loopafstand van de Jaarbeurs en Centraal Station, specialiseert zich in vis en de mediterrane keuken. Een restaurant waar elke gelegenheid er één is, om op een bijzondere wijze te vieren! De Branding is dé combinatie van heerlijk eten, en gezellig eten in een informele sfeer tegen een zeer schappelijke prijs.

Of u nu komt voor lunch of diner, wij garanderen dat u bij ons volop geniet. Het pand van Branding is opvallend gelegen aan de Croeselaan op een hoek, vlakbij de Jaarbeurs. De Veilinghaven op loopafstand en ‘de verrekijker’ van de Rabobank. . De inrichting is warm en informeel , maar heeft een sfeervolle uitstraling. Daarnaast heeft De Branding een open keuken, veel glas, en een zeer groot terras met de hele dag zon.
 
Als u echt iets bijzonders te vieren heeft geef het dan tijdens de reservering door. Dan zorgt het Branding team voor iets extra’s…

Little Siam

Voor een Oosterse maaltijd bent u aan het goede adres bij Thais restaurant Little Siam. Verwacht geen exclusief diner, maar een snelle goede maaltijd die tevens af te halen is. Helaas mag er aan de inrichting wel wat onderhoud gepleegd worden. Het huiskamereffect kan voor rust zorgen, maar geeft tegelijkertijd een rommelige indruk. Het draait hier net als in Thailand overduidelijk alleen om het eten.

Mocht u geen bezwaar hebben tegen een stukje lopen, dan is Paradijs een ultieme afsluiting van uw dag. Laat u verrassen door authentieke Chinese gerechten die vers worden bereid en let daarbij niet op de simpele aankleding van het restaurant. Volgens sommigen is deze chinees de beste van het centrum, dat hier veel mensen van Chinese afkomst komen eten, zegt dan ook genoeg over de kwaliteit van het eten.

Top 5 dichtbij de Jaarbeurs

  1. De Branding (Vis)
  2. De Korenbeurs (Bistro)
  3. Little Siam (Thais)
  4. Paradijs (Chinees/vegetarisch)
  5. ’t Hoekhuis (Frans/Hollands)


Missing media-item.Voor u geselecteerd door IENS

Auteur 
  • Redactie