Een ei hoort erbij.
Ingrediënten
- 6 sprietjes bieslook
 - 2 takjes peterselie
 - 3 takjes selderij
 - 3 eieren
 - 2 eetlepels geraspte belegen 30+ kaas
 - 1 eetlepel vloeibare margarine
 
Bereiding
- Was de kruiden en knip ze klein.
 - Splits de eieren en klop de eiwitten met een snufje zout stijf.
 - Klop de eidooiers met wat peper en een beetje zout glad.
 - Spatel het eiwit, de kruiden en de geraspte kaas door de dooiers.
 - Verwarm de margarine in een koekenpan met een anti-aanbaklaag en giet het eimengsel er in.
 - Bak met een deksel op de pan de omelet aan de onderkant goudbruin en aan de bovenkant droog.
 - Snijd de omelet in punten.
 
| Voedingswaarden per persoon | ||
|---|---|---|
| Recept | ||
| Energie | 175 kcal | |
| Eiwit | 15 gram | |
| Koolhydraten | 1 gram | |
| Vet | 15 gram | |
| Verzadigd vet | 4 gram | |
| Vezels | 0 gram | |
Menu van de Week
Elke donderdag nieuwe recepten voor een hele week gezond en lekker eten in uw mail ontvangen? Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Voedingscentrum en ontvang het Menu van de Week in uw mailbox.
    Bron 
          
  - Voedingscentrum