Geldkwesties: stel uw vraag!

Erik Bogaards
Plus Magazine

Heeft u een vraag voor de rubriek Geldkwesties in Plus Magazine? Hier leest u hoe u een vraag kunt stellen.

Erik Bogaards is journalist en schrijft sinds 2006 voor Plus Magazine over alles dat met Geld en Recht te maken heeft.
Heeft u een vraag voor de rubriek Geldkwesties in Plus Magazine?

Klik dan hier

Of e-mail naar geldenrecht@plusmagazine.nl

Vergeet niet uw naam en leeftijd vermelden. Een deel van de vragen leggen we voor aan een panel van deskundigen, dat onder meer bestaat uit een notaris, AOW-, belasting- en pensioenexperts en deskundigen die meer weten over consumentenrecht.

Alleen geselecteerde vragen worden beantwoord in Plus Magazine. De redactie anonimiseert vragen standaard voor publicatie en waar nodig kort de redactie deze ook in. We gaan voor beantwoording van geselecteerde vragen op zoek naar de juiste deskundige. Daarbij doen we ons best, maar het is ondoenlijk alle vragen persoonlijk te beantwoorden.

De ruimte in Plus Magazine is beperkt: juridische of financiële vraagstukken waar al meer over is geschreven, of die zich niet lenen voor een bondig antwoord dat geschikt en interessant is voor een breed publiek, komen niet voor beantwoording in aanmerking.

Is er haast bij de beantwoording van uw vraag? Neem dan contact op met een ter zake deskundige zoals een notaris of (belasting)adviseur. Voor een snel antwoord op maat, zijn wij niet de aangewezen partij. 

 

Auteur