Appelkaneelwrap

Op een zonnige zomerdag heb je natuurlijk geen zin in een boterham met zweterige kaas. De verleiding is groot om de honger te stillen met een calorieënbom zoals een ijsje of een snack. Erg lekker, maar niet echt gezond. Daarom een heerlijk recept voor een gezonde picknick.

Aantal personen 
1

Ingrediënten

  • 1 appel
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 wraptortilla
  • 1/4 theelepel kaneelpoeder
  • 2 waspeentjes (of 8 worteltjes), geraspt

Bereiding

Snijd de appel in heel kleine partjes en besprenkel ze met citroensap. Maak de wraptortilla twintig seconden warm in de magnetron. Leg de reepjes appel in het midden van de tortilla en strooi er kaneel over. De niet belegde zijkanten vouw je over de vulling heen. Rol de tortilla stevig op en wikkel hem in aluminiumfolie. De tortilla is erg lekker om samen met worteltjes op te eten.

Voedingswaarden

Energie 
270kcal
Auteur