Roergebakken bloemkool met rundvlees en mie

Aantal personen 
2

Ingrediënten

  • 200 gram bloemkool, in roosjes
  • 100 gram paprika, in reepjes
  • 150 gram rundvleesreepjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 300 gram gekookte mienestjes
  • 2 eetlepels sojasaus
  • Ketoembar
  • Peper

Bereiding

  1. Zet een pan met water op en breng deze aan de kook. Voeg de bloemkoolroosjes toe als het water kookt en kook de bloemkool totdat hij gaar is, maar nog wel stevig. Prik soms met een scherp mesje.
  2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan of wok. Voeg hieraan de rundvleesreepjes toe. Laat deze kort aan beide zijdes bakken. Voeg de bloemkool en paprika toe en bak deze kort op hoog vuur. Maak op smaak met de ketoembar en peper.
  3. Voeg als laatst de sojasaus en mie toe. Meng alles goed door elkaar.

Voedingswaarden

Energie 
371kcal
Auteur